Zadovoljna.si
Jennifer Love Hewitt

Novice

Je tudi v Hollywoodu suhicam odklenkalo?

Z.N.
30. 07. 2011 08.13
28

32-letna ameriška igralka Jennifer Love Hewitt je znana po tem, da njena teža neprestano niha. Ne glede na to, ali je v obdobju, ko ima nekaj kilogramov več, ali v obdobju, ko jih ima nekaj manj, pa Jennifer samozavestno razkazuje svoje ženske obline.

Jennifer Love Hewitt
Jennifer Love Hewitt FOTO: Reuters

32-letna igralka, scenaristka in pevka Jennifer Love Hewitt je znana po tem, da se sploh ne obremenjuje s svojimi oblinami, nasprotno, celo z veseljem jih razkazuje.

Pred časom se je sicer obremenjevala, ker so jo paparaci ujeli, kako je v bikiniju kazala svoje nepopolno telo, deset tednov kasneje pa se je v medijih že pojavila devet kilogramov lažja. Hollywoodska zvezdnica se je nato spet malo "pregrešila" pri prehranjevanju. 'Pridelala' je nekaj kilogramov in v črne pajkice stisnila svojo nekoliko bolj obilno zadnjico. Sedaj je spet izgubila nekaj kilogramov in se v javnosti pokazala oblečena v kratko črno obleko. Nekateri tuji mediji namigujejo, da je Jennifer, zdaj ko ima nekaj kilogramov manj, kljub temu pa je ohranila svoje obline, precej podobna Kim Kardashian.

Kim se svoji zadnjici noče odreči

Čeprav so mediji namigovali, da je zadnjica Kim Kardashian malce preveč obilna za poročno obleko, je Kim prepričana, da je ravno zadnjica tisti del njenega telesa, zaradi katerega je takšna, kot je. "Pred poroko bi rada shujšala, a nikakor se do oltarja ne želim sprehoditi kot suhica. Obline so del mene," pravi Kim, pri tem pa jo podpira tudi zaročenec Kris, ki se boji, da bo njegova zaročenka izgubila svojo zaobljeno zadnjico. "Obožuje jo, tako da moram paziti, da ne bom začela hujšati na napačnih delih telesa," smeje razloži Kim, ki za svojo postavo skrbi pod budnim očesom zvezdniške osebne trenerke Tracy Anderson.

Jennifer Metcalfe se dobro počuti z večjo zadnjico

Tudi britanski model in igralka Jennifer Metcalfe, ki ima glede na naravo svojega poklica precejšnje obline in še celulit, se s tem ne obremenjuje. Čeprav bi se večina z objavo fotografij, ki razkrivajo kakšno neprijetno podrobnost, obremenjevala, Jennifer pravi, da ji je popolnoma vseeno. "Takoj ko sem videla fotografije, sem si rekla, da so me pač ujeli pod slabim kotom. Presenečena sem samo, da mediji pišejo, da sem se zredila. Že kar nekaj let imam isto konfekcijsko številko. Nosim obleke številke od 6 do 8, odvisno od modela. Če to pomeni, da sem obilna, potem mislim, da mediji sporočajo ekstremno grozno sporočilo drugim dekletom po svetu,“ je v intervjuju po objavi fotografij povedala popolnoma neobremenjena zvezdnica. "Dejstvo je, da imam celulit. Ja, kar nekaj celulita. Tudi moja mama ga ima in kolikor vem, je zadeva deloma dedna. Nimam ga pa toliko, kot je videti na teh fotografijah, nimam ga za koleni … v resnici nisem ravno takšna,“ je nadaljevala. "Sicer sem velik realist, tako da se zavedam svojih napak. Ampak tokrat sem si resnično rekla le, da je pač slaba fotografija," je izjavila igralka, ki jo tovrstno pisanje moti, ker se ji zdi, da mladim dekletom sporoča napačno sporočilo. "Če mediji pišejo, da sem trenutno močna, potem se mi zdi to narobe. Obseg mojega pasu je 56 centimetrov. In če to pomeni, da imam polno postavo, potem je tukaj nekaj močno narobe in mediji bi se morali zamisliti nad tem, kaj pišejo in kakšno sporočilo s tem pošiljajo v svet,“ je še dodala lepotica, ki je sicer prepričana, da je prej presuha kot premočna.

Čeprav se veliko deklet še vedno trudi, da bi bile njihove zadnjice čim manjše in čim bolj napete, tuji mediji namigujejo, da so zdaj modernejše nekoliko bolj obilne zadnjice. Kaj pa vi menite – so lepše bolj koščene ali bolj zaobljene zadnjice, kot jih imajo prej omenjene zvezdnice? Svoje mnenje lahko izrazite tudi preko Facebooka.

 

Ste se nam že pridružili na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (28)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413