Zadovoljna.si
Lindsay Lohan

Novice

'LiLo je zlobna, nesramna in grda oseba'

Z.K.
14. 07. 2010 18.55
4

Jasmine Lennard je za medije razkrila podrobnosti iz življenja razvpite Lindsay Lohan. Angleška manekenka, ki je nastopila v resničnostnem šovu 'Make me a Supermodel', je preživela dve leti ob mladi igralki in opazovala njeno razuzdano življenje.

Blišč in beda.
Blišč in beda.FOTO:

Iz blišča v bedo

“Že po najinem prvem snidenju me je Lindsay odpeljala k sebi domov in se po stanovanju sprehajala gola, kot, da bi bilo to povsem običajno,” pove Jasmine Lennard. "Stanovanje je bilo polno rabljenih in povsem novih oblačil, okoli pa so ležale revije, katerih naslovnice je krasila LiLo,” še doda. “Videti je bila potratno in dišala je potratno, njene oči pa so hudobno sijale. Bila je omamna in vsi so jo želeli spoznati,” pove Jasmine. Težko je verjeti, da gre za isto Lindsay, ki bo morala hollywoodski blišč zamenjati za bedo v zaporu. Kot je znano je 24-letnica kršila sodni nalog v primeru drog, ki ji je bil dodeljen leta 2007. Igralka se ni udeležila programa za odvajanje od alkohola, za kar so ji prisodili tri mesece zaporne kazni.

Njeno orožje je seks

Jasmine je Lindsay spoznala na elitni zabavi v Los Angelesu, kjer jo je svetlolaska takoj omrežila. “Nikoli nisem spoznala ženske, ki bi s svojo prisotnostjo tako prevzela vse okoli osebe,” meni Jasmine. Pravi, da se LiLo zelo zaveda svoje moči, ki jo ima nad ljudmi. “Njeno orožje je seks, saj vse okoli sebe prepriča, da si jih želi, ljudje pa to zagrabijo. Zanjo je to igra, ki je značilna za ljudi s slabo samopodobo,” še razkrije Jasmine. V času njunega druženja je Lindsay večkrat odvrgla s sebe prav vse krpice, da bi pritegnila pozornost. “Bila je kot majhen otrok, ki je želel biti v središču pozornosti,” poudari Jasmine. Četudi so bili v družbi le Jasmine in Lindsayjina sestra je zvezdnica gola poplesavala po stanovanju.

Po besedah Jasmine LiLo kot orožje uporablja seks.
Po besedah Jasmine LiLo kot orožje uporablja seks.FOTO:

'Samantha je razcapanka'

Jasmine je spoznala tudi DJ-ko Samantho Ronson, ki je bila takratno dekle razvpite LiLo. Prvi vtis, ki ga je Sam naredila na Jasmine, je bil daleč od dobrega. “Bila je kot razcapanka. Vsa umazana, njeni zobje rumeni, nohti pogrizeni, lasje pa so bili videti kot sračje gnezdo. Že prvi trenutek se je izkazala kot ignorantska in vzvišena oseba,” o Sam pove Jasmine. Na LiLo je imela velik vpliv, saj je bila igralka z njo bolestno obsedena. V časovnem obdobju 30 minut je Lindsay svojemu dekletu poslala tudi do 100 sporočil. Kadar nista bili skupaj, jo je obupano skušala dobiti na laži. Preklicala je vse hotele, klube in restavracije, da bi preverila, če je Sam res bila tam. “Nekoč mi je povedala, da sama ni bila nezvesta, čeprav so vsi tega mnenja. Glavna prevarantka je bila Sam, ki jo je večkrat prevarala z moškimi,” pove Jasmine. Ujeti sta bili v ljubosumnem, nezdravem in hudobnem začaranem krogu, iz katerega sta morali zbežati, saj je pot sicer vodila le še navzdol.

Samantha Ronson naj bi na Lindsay imela slab vpliv.
Samantha Ronson naj bi na Lindsay imela slab vpliv. FOTO:

LiLo potrebuje svojo mamo

O njeni materi je Jasmine povedala, da je nesposobna za to vlogo. Najraje zvrne kozarček ali dva s svojo hčero, meje med materinstvom in prijateljstvom pa ne pozna. LiLo svojo mamo Dino zagovarja, saj ji ne postavlja nobenih meja, očeta pa napada, ker bi svojo hči rad ukrotil. “Lindsay je divja, nepredvidljiva in neprijazna. Vse želi imeti pod nazdorom, toda nekje globoko v sebi je le prizadeta mala deklica, ki potrebuje svojo mamo,” še pove Jasmine.

Alkohol in droge

Lindsay ima veliko težav s svojo samopodobo, drogami ter prehranjevalne motnje. Njeno življenje je neukrotljivo. "Rada si je namešala koktajl zdravil na recept, kot so Adderal, Valium, Xanax in Kolonopin skupaj z alkoholom." Okoli nje so neprestano ljudje, saj LiLo ne zmore biti sama niti ko je, kaj šele, ko spi. Med ljudmi se pogosto počuti nevidno, zato pozornost išče na vse možne načine. “Zaradi njenega neznosnega odnosa sem z njo prekinila vse stike aprila lani. Lindsay potrebuje prevzgojo in nekaj, kar bi jo predramilo. Menim, da je zapor edina možna rešitev,” je prepričana Jasmine. 

Angleška manekenka Jasmine Lennard je medijem razkrila intimne podrobnosti razvpite LiLo.
Angleška manekenka Jasmine Lennard je medijem razkrila intimne podrobnosti razvpite LiLo.FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478