Zadovoljna.si
Lisa Rinna

Novice

'Nočem več biti plastična spaka, zato grem pod nož!'

M.V.
01. 11. 2010 06.25
7

Igralka Lisa Rinna, znana predvsem po preitrano napihnjenih ustnicah, se je odločila, da bo iz njih po 25 letih odstranila ves silikon. Ustnice naj bi jo zasenčile kot igralko, poleg tega pa je bila tudi stalna tarča rumenih medijev, ki so se norčevali iz njenega plastičnega videza.

Lisa si je ustnice prvič povečala leta 1986, po skoraj 25 letih pa je ugotovila, da se je naveličala tega, da ljudje s prstom kažejo za njo in jo opisujejo kot plastično spako. V svojem novem resničnostnem šovu Harry loves Lisa, je izdala, da je že nekaj časa razmišljala o operativnem posegu, ki bi ji povrnil stare ustnice in ljudem enkrat za vselej zaprl usta. "Močno me je prizadelo, ko sem povsod brala o svojih napihnjenih ustnicah. Ljudje so me označevali za spako in se smejali za mojim hrbtom. Odločila sem se, da temu naredim konec,“ je v šovu razložila Lisa in dodala še, da se je pred leti zavestno spustila v to, zdaj pa ima dovolj in je pripravljena na spremembo.

Dolgo okrevanje za življenje brez silikona

Denise je še zadnjič okusila polnost Lisinih ustnic.
Denise je še zadnjič okusila polnost Lisinih ustnic. FOTO:

Odločitev so pozdravili tudi njen mož, igralec Harry Hamlin, hčerki 12-letna Delilah in 9-letna Amelia ter prijateljica igralka Denise Richards, ki ji je pripadla tudi čast, da še zadnjič pred operacijo, občuti veličino Lisinih ustnic. Lisa je svoj prepoznavni del telesa zaupala v roke plastičnim kirurgom na Beverly Hillsu, okrevanje pa bo verjetno trajalo vsaj šest mesecev. "Zdravljenje bo naporno, a je nedvomno vredno vsega truda,“ je prepričana Lisa, ki upa, da bodo njene napihnjene ustnice kmalu utonile v pozabo.

Lisa se je naveličala svojih napihnjenih ustnic.
Lisa se je naveličala svojih napihnjenih ustnic.FOTO: Reuters

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471