Zadovoljna.si
Leta 2006 je News of the World objavil fotografije, na katerih je Avstralec v spodnjicah v hotelski sobi otipaval dve razgaljeni 25-letnici.

Novice

Zaradi seksualnega škandala se je ločil, zdaj pa ...

Z.C.
04. 10. 2011 16.15
6

Britanska igralka Elizabeth Hurley se je zaročila, njen izbranec pa je Shane Warne. Nekdanji avstralski igralec kriketa je igralko zasnubil po romantični večerji v luksuznem hotelu St. Andrews ob vzhodni obali Škotske, kjer se je udeležil turnirja golfa. Spomnimo, da sta se Liz in Shane začela dobivati, ko je bila igralka še poročena z indijskim milijarderjem Aruno Nayarajem, a sta že nekaj časa živela ločeno. Sicer pa ima Shane burno ljubezensko preteklost.

Junija lani sta se prvič srečala na konjskih dirkah v Goodwoodu.
Junija lani sta se prvič srečala na konjskih dirkah v Goodwoodu.FOTO:
Shane Warne velja za velikega osvajalca ženskih src.
Shane Warne velja za velikega osvajalca ženskih src. FOTO: Reuters

Za ljubezensko razmerje med britansko igralko Elizabeth Hurley in nekdanjim avstralskim igralcem kriketa Shanom Warnom je javnost izvedela potem, ko so ju paparaci ujeli med strastnim poljubljanjem. Po naključju so ju odkrili v luksuznem hotelu Bentley, kjer sta se zaljubljenca očitno dobivala. Igralka je sicer bila takrat še poročena z indijskim milijarderjem Aruno Nayarajem, vendar sta že nekaj časa živela ločeno. Britanski mediji so opazili, da se med Elizabeth in Shanom nekaj razvija že junija lani, ko sta se prvič srečala na konjskih dirkah v Goodwoodu. Postavni avstralski športnik je morda le pospešil ločitev, ki je Liz prinesla bolj srečno ljubezensko življenje.

Zaroka kot v filmu

Kot poročajo mediji, je Shane sredi hotelske restavracije pred Hurleyjevo padel na kolena in jo pred številnimi gosti zaprosil za roko. Ko je igralka privolila, so ju gosti nagradili z bučnim aplavzom. Shane je svoji dragi podaril velik zaročni prstan iz safirja in diamantov. Zaroka je spominjala na prizor z velikih platen, a čeprav sta Liz in Shane skupaj šele dobro leto, ni vse potekalo pravljično. Igralka je postavnega Avstralca pred pol leta zapustila.

Leta 2006 je News of the World objavil fotografije, na katerih je Avstralec v spodnjicah v hotelski sobi otipaval dve razgaljeni 25-letnici.
Leta 2006 je News of the World objavil fotografije, na katerih je Avstralec v spodnjicah v hotelski sobi otipaval dve razgaljeni 25-letnici.FOTO:

Kronično nezvest

Britanka je postavnega Avstralca odslovila le dva tedna zatem, ko so ju paparaci prvič ujeli med poljubljanjem v javnosti. Vzrok naj bi bila Warnova nezvestoba, saj je med zvezo z Liz pošiljal vroča SMS-sporočila še eni ljubici, prav tako poročeni Adele Angeleri. Shane ima tudi sicer sloves ženskarja in se rad pohvali, da je spal s kar 1000 ženskami. V preteklosti je že bil poročen, vendar je njegov zakon propadel prav zaradi njegove nezvestobe in seks škandala, ki je izbruhnil, ko so mediji objavili fotografije, na katerih je v kočljivem položaju z dvema mladenkama. Kako že pravijo? Volk dlako menja, narave nikoli...

Kdaj bosta stopila pred matičarja, še ni znano.
Kdaj bosta stopila pred matičarja, še ni znano.FOTO:

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368