Zadovoljna.si
Liz Solari-1

Novice

Liz Solari: Smrtonosna lepotica

Z. T.
04. 05. 2010 18.15
1

Lepa Kolumbijka ima za sabo travmatično izkušnjo, saj ji je fant umrl dobesedno v naročju. Njegovo srce je odpovedalo po tem, ko sta si privoščila divji seks. Manekenka, ki ji nekateri rečejo kar 'Bermudski trikotnik', pri ljudeh zbuja mešane občutke.

Liz Solari je strup za moške. Dobesedno. Pred tremi meseci je njen osemindvajsetletni fant Leonardo Verhagen umrl v njenem naročju, potem ko sta si privoščila divji seks. Liz in Leo sta bila skupaj pol leta, noč pred njegovo smrtjo sta prebila v restavraciji, ki jo je mladenič nedavno odprl. ''Prišla sva domov, odprla buteljko vina, poslušala glasbo, potem sva odšla v sobo, ki je v zgornjem nadstropju, in se ljubila. Ko sva končala, se je začel zvijati v krčih in padel na tla," je povedala mlada manekenka in igralka. ''Poklicala sem pomoč, a mu ni mogel nihče pomagati. Grozljivo je gledati, kako ti nekdo umira v naročju."

Ljubljeni Leonardo ji je umrl v naročju.
Ljubljeni Leonardo ji je umrl v naročju. FOTO:

Stekla je na ulico, oblečena zgolj v majčko, in po naključju naletela na reševalca, ki je videl, kako je obupana, in stekel v stanovanje ter skušal pomagati njenemu fantu. Reševalec je videl grozljiv prizor: Leo je ležal na tleh, popolnoma gol, s široko odprtimi očmi in peno na ustih. Malo za tem je na kraj prišla ekipa reševalcev, a fantu ni bilo več pomoči. Leo je najbrž umrl zaradi srčnega zastoja, govori se, da naj bi to bila posledica zaužitja viagre.

Hladna lepotica

Liz je že prej veljala za hladno žensko, po tem dogodku pa se je še bolj drži temačen in mističen sloves. Liz je lepa, visoka, vitka. Leta 1983 rojena v Kolumbiji se je pri treh letih preselila z družino v Argentino. Argentina je dežela nogometa, dežela Maradone. Nogomet je ves čas spremljal njeno življenje, njen brat David Solari je nekdanji nogometaš Interja. Njen preminuli fant Leonardo je bil svak Walterja Samuela, prav tako nekdanji nogometaš Interja. Zdaj je Liz mogoče videti z nogometno žogo v roki. Takšna je namreč reklamna kampanija za nadvse uspešno novo serijo Champs 12, ki jo predvajajo na argentinski televiziji. Liz igra ambiciozno Charlotte, ki si želi uspeti na šovbiznisu. Ker ni prav nič privlačna, se prijatelji znašajo nad njo, a se seveda kasneje vse skupaj obrne njej v prid. Prelevi se v pravo lepotico in osvoji srce ljubljenega fanta.

Nežni obrazek skrivnostnega dekleta.
Nežni obrazek skrivnostnega dekleta.FOTO:

Nevarni Bermudski trikotnik

Za Liz je že dolga pot, ki jo je začela kot manekenka. Postala je prvi obraz modne agencije Dotto Models in delala za Zaro, Levi's, Roberta Cavallija in Jean Paul Gaultierja. Leta 2007 je nastopila v oddaji, kjer plešejo zvezde, leto kasneje pa je prvič stopila na gledališke deske v igri Barbie.

Nekateri jo imenujejo kar Bermudski trikotnik, v katerem se mešajo različne osebnosti, ki se tepejo med sabo. Lahko je lepotička ali igralka nogometa, lahko je nevarna, lahko pa nežna punčka. Za zdaj velika zvezda na argentinskih tleh, a je s svojo lepoto že osvojila svet. Napovedujejo ji veliko mednarodno kariero.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478