Zadovoljna.si
Jesus, adijo!

Novice

Madonna, kateri Brahim je pravi?

Z.K.
22. 10. 2010 17.45
0

Pred dnevi so vsi svetovni mediji poročali o novi 'igrački' pop ikone Madonne, a vlogo mladega plejboja so pripisali napačnemu mladeniču. Novi fant 52-letne glasbenice namreč ni 33-letni Brahim Rachiki, temveč njegov soimenjak, 24-letni Brahim Zaibat.

Madonna si je novega izbranca znova poiskala kar med svojimi plesalci, njeno ostro oko pa se je tokrat ustavilo na 24-letnem Brahimu Zaibatu. Zvezdnica je želela njuno razmerje, ki menda traja že nekaj mesecev, skriti pred očmi javnosti, a si je premislila, ko so mediji začeli širiti govorice, da je njen svež ulov 33-letni plesalec Brahim Rachiki. Oba Brahima sta člana njene spremljevalne plesne skupine, a njeno srce v resnici pripada le Zaibatu. Zlobneži bi rekli, da morda tudi zato, ker je Rachiki za kraljico popa prestar.

Javno izkazovanje naklonjenosti

Zaljubljenca so med poljubljanjem prvič ulovili v New Yorku, pred dnevi pa sta se v javnosti zopet pokazala pred klubom v Londonu. Mladenič naj bi se z Madonno zbližal že leta 2008, med turnejo Sticky&Sweet. Očividci pravijo, da sta videti zelo zaljubljena ter si neprestano izkazujeta naklonjenost. Očitno je 52-letnica dokončno prebolela 24-letnega Jesusa Luza, s katerim je delila življenje skoraj dve leti. Nedvomno imata oba razlog za smeh, Madonna bo z novim razmerjem zopet dvignila ogromno prahu,  Brahimu pa s svojo ljubeznijo odprla tudi marsikatera vrata v svet zabave.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478