Zadovoljna.si
magic cooker

Novice

/ Oglas

Magic cooker

T.M.
2009-11-07 06:00
0

Predstavljamo vam nekaj fantastičnega.To je izdelek, s katerim lahko kuhate na hitrejši in enostavnejši način, obenem pa je tako pripravljena hrana neškodljiva, okusna in ne spreminja vaših prehranskih navad. Skratka edinstven in izreden izdelek.Magično pokrovko lahko uporabljamo namesto: pečice, mikrovalovne pečice, cvrtnika, toasterja in žara.
Magična pokrovka je idealna na primer za pripravo različnih testenin.
Ocvrta hrana bo lažja in okusna ter brez neprijetnih vonjav v vaši kuhinji.


Ker se z uporabo magične pokrovke vsa hrana pripravlja pri temperaturi pod 100 ˚C, se pri takšni pripravi hrane ne razvijajo strupene snovi, ki bi negativno vplivale na vaše zdravje.

Prav neverjetno je, ko veste da lahko daste prst v olje v katerem se cvre hrana, ne da bi se pri tem opekli.

Pripravimo lahko različno zelenjavo brez neprijetnih vonjav v kuhinji.


Priprava hrane z magično pokrovko vam prihrani čas in denar, saj je hrana pripravljena hitreje in z manj energije.
Z magično pokrovko je možno skuhati vse vrste hrane, ki je okusna in obenem varuje vaše zdravje, saj je pripravljena pri nižjih temperaturah.

Z magično pokrovko lahko pripravite jedi iz svežih kot tudi zmrznjenih sestavin.
http://www.junior-eco.si/magic%20cooker.asp

Kaj pa pizza?

Z uporabo magične pokrovke lahko pripravite odlično pizzo kar na plinu brez uporabe pečice. V samo nekaj minutah imamo pred seboj okusno in hrustljavo pizzo.

V zelo kratkem času pripravimo različne vrste dušene zelenjave.

Magična pokrovka je primerna za posode različnih velikosti.Magična pokrovka je preprosto perfektna. Je izredno enostavna za uporabo, z njeno pomočjo pa lahko pripravite katerokoli hrano želite. Uporabite svojo domišljijo in v nekaj minutah pripravite katerokoli jed. Mi smo našli rešitev za vaše zdravje, kuhinjo in tudi žep.

Preizkusite ga in se sami prepričajte.


http://www.junior-eco.si/

Junior Eco d.o.o.
Ježa 43, 1231 Ljubljana - Črnuče
Tel: 01 561 1135, 040 720 333

 

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138