Zadovoljna.si
Maja je po nastopu padla v Anžetov objem.

Novice

Anže: Maja nam bo prinesla najboljšo uvrstitev doslej

M.V.
14. 05. 2011 07.37
26

Uvrstitve Maje Keuc v sobotno evrovizijsko finale, se je, poleg staršev, posebej razveselil njen fant, plesalec Anže Zalar. Ker Majo in dekleta v soboto čaka velika preizkušnja so po pogostitivi v hotelu, odšle spat, Anže pa se je s svojim dobrim prijateljem, Anžetom Škrubetom, odpravil na zabavo, proslavljat naprej.

Ljubezni med Anžetom in Majo, njena potencialna mednarodna kariera, ne bi mogla uničiti.
Ljubezni med Anžetom in Majo, njena potencialna mednarodna kariera, ne bi mogla uničiti.FOTO: Facebook
Maja nas v Duesseldorfu zastopa suvereno.
Maja nas v Duesseldorfu zastopa suvereno. FOTO: Reuters

Očitno sproščena Maja Keuc, je nastop na evrovizijskem polfinalu izpeljala več kot odlično, morda tudi zato, ker so jo v dvorani spremljali njeni najbližji, starša in fant Anže Zalar, ki nam je zaupal, da se med njenim nastopom ni obremenjeval z občutki in pričakovanji drugih, temveč si je želel predvsem, da bi Maja na odru maksimalno uživala in izkoristila trenutek. "Vedel sem, da bo nastopala tako kot zna le ona, ker ima to v krvi,“ je povedal Anže in razložil, da je Maja vedno manj živčna, da z vseh strani dobiva komplimente, okoli sebe pa ima izvrstno ekipo.

Vsi so jo poslušali, ne gledali
Pohvalil je tudi njeno obleko, ki je v Sloveniji dvignila veliko prahu. "Zdi se mi, da je na nastopu kombinacija obleke in čevljev delovala dobro. Tako ali tako, so bili vsi osredotočeni na njen vokal in ne na obleko,“ je prepričan plesalec, ki je skupaj z Majo, starši in preostalo slovensko evrozvizijsko ekipo, uspeh proslavil v hotelu. "Obiskal nas je tudi slovenski ambasador v Nemčiji in bilo je res lepo. Maja in spremljevalne vokalistke so po kratki pogostitivi odšle spat, ker jih danes čakata dve generalki, v soboto pa finale, jaz pa sem se z Anžetom odpravil na neko zabavo,“ nam je zaupal plesalec, ki pleše v priljubljeni plesni skupini Maestro.

Anže (levo) skupaj z Majinima staršema (na sliki desno je Majin oče Boris) navija za Majo.
Anže (levo) skupaj z Majinima staršema (na sliki desno je Majin oče Boris) navija za Majo.FOTO: Alesh Maatko

Majina mednarodna kariera ne bi ogrozila razmerja
Maja sicer v Duesseldorfu z vseh strani prejema le pohvale in zna se zgoditi, da se bo v Ljubljano vrnila z mikavno ponudbo iz tujine. Tega se zaveda tudi Anže, a ga Majina morebitna mednarodna kariera ne skrbi, saj pravi, da uživata vsak skupni trenutek. "Mislim, da to na najino razmerje ne bi vplivalo, saj se imava skupaj super. Oba delava v svetu zabave in zato drug drugega razumeva,“ pravi plesalec, ki Majo brezpogojno podpira na njeni glasbeni poti. Simpatični Anže celo tako močno zaupa v sposobnosti svojega dekleta, da ga ni bilo strah napovedati, da nam bo Maja v soboto pripela najboljšo uvrstitev Slovenije na Evrosongu nasploh!

Maja je po nastopu padla v Anžetov objem.
Maja je po nastopu padla v Anžetov objem.FOTO: Alesh Maatko

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413