Zadovoljna.si
Sanjski Maldivi s sanjskimi dekleti

Novice

Počitniški otok, ki ga bodo vodile blondinke

Z.K.
10. 10. 2010 17.49
0

Litovsko podjetje je pred kratkim razkrilo projekt, ki bo zagotovo privabil veliko ljudi. Na Maldivih nameravajo ustvariti "počitniški otok", za katerega bodo skrbele le seksi blondinke.

Sanjski Maldivi s sanjskimi dekleti
Sanjski Maldivi s sanjskimi dekletiFOTO:

Blondinke – uspešne podjetnice!

Blondinke, ki vodijo podjetje, imenovano Olialia, izgovori se "u-la-la", se želijo dokazati kot uspešne podjetnice. Kritiki pravijo, da delujejo po načelu "seks se prodaja", toda direktorica podjetja Gierde Pukiene temu ostro nasprotuje. Njen namen je razbiti stereotip o neumnih blondinkah in dokazati, da so lahko uspešne poslovne ženske. Delujejo že v 75 poslovnih sektorjih, kjer ponujajo različne storitve, od prodaje računalniške opreme, prehrambenih izdelkov pa vse do glasbe. V svojih reklamnih kampanjah vedno vključujejo svetlolase lepotice, ki so predstavljene kot intelektualke. V Latviji se že trudijo, da bi 31. maj razglasili za "mednarodni dan blondink".

Otok, poln svetlolask!

Podjetne blondinke bodo svoj projekt uresničile leta 2015. Delale bodo v hotelih in spa centrih, organizirale pa bodo tudi  predavanja, imenovana "Pretty Women", kar pomeni "Lepe ženske". Gostje bodo poučevale, kako vedno do popolnega videza. Na počitniško destinacijo bodo turisti lahko prispeli z letalom, na katerem naj bi bila posadka v celoti sestavljena iz blondink: od stevardes do pilotk. Skeptiki sicer trdijo, da bi raje dvakrat premislili, ali bi sploh leteli s takim letalom.

Prebivalci Maldivov temu nasprotujejo!

Sprva je bilo načrtovano, da bi bile na otoku v hotelih zaposlene le blondinke, toda prebivalci Maldivov nad to zamislijo niso najbolj navdušeni, saj menijo, da je diskriminatorna. Poleg tega se ne sklada z zakonom, saj je določeno, da v vseh maldivskih letoviščih zaposlujejo vsaj 50 odstotkov lokalnega prebivalstva. Tamkajšnji prebivalci so po naravi temnejši in bodo podjetne blondinke zaradi tega močno izstopale. Direktorica podjetja sicer pravi, da to ne predstavlja velike težave, saj bodo temnolase uslužbenke, ki bodo neprestano obkrožene z lepimi svetlolaskami, kaj kmalu posegle po belilu in se tako tudi same prelevile v seksi blondinke.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471