Zadovoljna.si
Lauren Scruggs

Novice

Manekenka v nesreči izgubila roko in oko

Z.K.
05. 04. 2012 16.31
32

Minili so štirje meseci od tragične nesreče, ki se je pripetila ameriški manekenki in blogerki Lauren Scruggs. 23-letnico je hudo poškodoval letalski propeler, v nesreči pa je izgubila roko in oko. Lauren se je pred kratkim v javnosti prvič pojavila v majici brez rokavov, ki razkriva posledice hude nesreče.

Lauren Scruggs
Lauren Scruggs FOTO:

Ponosno stopila ven

Lauren Scruggs, ameriška manekenka, blogerka in urednica spletne strani, je 3. decembra doživela hudo nesrečo, ko je ob njo udaril letalski propeler. Tokrat se je 23-letna plavolaska opogumila in se v športni opravi pokazala javnosti. V bližini Teksasa se je s starši odpravila po nakupih. Poškodovano roko je imela povito s povojem v barvi kože, amputirane roke pa se prvič ni trudila skriti pred očmi javnosti, kot je to počela do zdaj. Lauren so takoj po nesreči ponudili odškodnino v vrednosti 200.000 dolarjev, ki pa jo je zavrnila, saj naj bi ji pripadala veliko večja odškodnina: več kot milijon ameriških dolarjev.

Propeler jo je hudo poškodoval

Lauren je na dan nesreče z majhnim letalom poletela na drugi konec Teksasa. Pristala je na letališču Aero Country, kjer se je zgodil grozljiv dogodek. Želela se je posloviti od pilota, pri tem pa spregledala vrteči se propeler. V nesreči je skoraj umrla. Hudo si je poškodovala glavo in ramo, propeler pa je njeno roko tako izmaličil, da so jo morali zdravniki amputirati. Izgubila je tudi levo oko.

Življenje gre naprej

Čeprav se je 23-letna Američanka do zdaj preživljala s svojo lepoto, se zaveda, da mora kljub kruti nesreči, ki je dodobra izmaličila njeno telo, polno živeti naprej. Ostala je brez roke, in čeprav so sprva zdravniki menili, da ji bodo oko lahko rešili, jim to ni uspelo. Laurenina nesreča je močno odmevala v medijih, podrobnosti o nesreči pa so v javnost prišle šele kasneje, na spletu so objavili celo posnetek telefonskega klica neke ženske, ki je poklicala reševalce. Povedala je, da se je dekle preveč približalo letalskemu propelerju, ki jo je močno poškodoval. Povedala je tudi, da ji je po njenem mnenju odsekalo roko. Kasneje je poklical še moški, ki je povedal, da je dekle pri zavesti in leži na tleh z obrazom navzdol. V petih minutah so jo odpeljali v bolnišnico.

KOMENTARJI (32)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375