Zadovoljna.si
Je Marilyn posteljo res delila z ženskami?

Novice

Marilyn v intimnem razmerju s 16-letnico

Z.K.
27. 07. 2012 12.02
2

O Marylin Monroe je bilo napisanih veliko knjig in tudi informacija, da je ljubila ženske, ni nova. Najbolj znana blondinka na svetu naj bi imela razmerje z neko 16-letnico, kmalu pa bo izšla knjiga, v kateri je avtor Tony Jerris opisal njeno domnevno razmerje z Jane Lawrence, ki mu je zaupala svojo zgodbo v zvezi s seks simbolom 50. let.

Je Marilyn posteljo res delila z ženskami?
Je Marilyn posteljo res delila z ženskami?FOTO:

V knjigi opisano intimno razmerje

V knjigi, ki bo izšla na 50. obletnico smrti ameriškega 'seks' simbola Marilyn Monroe, je avtor razkril pikantne podrobnosti iz njenega osebnega življenja. To, da naj bi jo privlačile ženske, sicer ni novost, saj je tovrstno informacijo razkrila že pisateljica Michelle Morgan in v svoji knjigi Marilyn Monroe: Private And Undisclosed zapisala, da zvezdnica ni nikoli ljubila moških. Bila naj bi lezbijka, to pa naj bi vedela le peščica ljudi. Tokrat se je pisanja o fatalni svetlolaski lotil pisatelj Tony Jerris in po pripovedovanjih Jane Lawrence opisal njuno domnevno lezbično razmerje, ko je bila Jane stara le 16 let. Naslov knjige je Marilyn Monroe: My Little Secret, izšla pa naj bi kot spomin na 50-letno obletnico njene smrti. "Približala se mi je in me poljubila na ustnice, zelo nežno in počasi,“ se spominja Jane.

Ljubezen je ljubezen

Lawrence je Jane spoznal preko skupnega prijatelja leta 2001 in povedal, da sta se spoznali, ko je Jane bilo le 12 let. Ko sta ugotovili, da sta bili v različnih obdobjih svojega življenja v isti sirotišnici, sta postali tesni prijateljici, četudi je bila Marilyn od Jane starejša kar 14 let. Skupno jima je bilo tudi to, da nobena od njiju ni vedela, kdo je njen biološki oče. Jane se je od nekdaj spopadala s svojo spolno usmerjenostjo, saj glede tega ni bila povsem prepričana. Marilyn naj bi bila glede tega zelo razumevajoča, tolažila jo je, da to ni pomembno. "Kakor koli si že usmerjena, to ni pomembno. Ljubezen je ljubezen," ji je pravila.

Pokazala ji je nove dimenzije

Jane je kljub mladim letom že imela odnose z drugimi dekleti, vendar nikoli ni izkusila tega, kar je doživela s seks ikono. Leta 1955 je neke noči obiskala Marilyn, da bi ji pomagala pri dekoriranju stanovanja. Svetlolaska je že popila nekaj alkohola, vzela pa naj bi tudi zdravilo na recept Nembutal. "Šampanjec me osreči. S tableto pa sem hitreje srečna," ji je rekla. Medtem ko je Jane merila dolžino polic, jo je Marilyn poljubila na stegno, pri tem pa so se ji zasvetile oči. V naslednjih minutah jo je poljubila še enkrat, se nagnila k njej in ji dala počasen in čuten poljub na ustnice. "Iz dnevne sobe sva se preselili v spalnico,“ razkrije. Pojasnila je tudi, da je bila Marilyn zelo spretna s svojim jezikom, pokazala ji je povsem nove dimenzije seksualnega sveta. Ni bilo sramežljivosti in oklevanja, kot je Jane to doživela pri drugih dekletih. To naj ne bi bilo edino lezbično razmerje prsate ikone. Kljub temu pa Jane ne verjame, da je bila Marilyn lezbijka. „Bila je le zelo odprta in svobodomiselna oseba,“ pravi. Četudi se je njuno prijateljstvo spremenilo v lezbično razmerje, sta ostali tesni prijateljici kar 10 let, dokler ni Marilyn preminula pri svojih 36 letih.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368