Zadovoljna.si
Pretepel jo je, ker je zakričala napačno ime.

Novice

Med seksom zavpila tuje moško ime in pristala v bolnišnici

Z.N.
31. 12. 2011 14.41
14

Trenutek intime se je za mlad italijanski par končal precej tragično. Po romantično preživetem večeru sta zlezla pod rjuhe, ženska pa je v trenutku strasti pomotoma izrekla napačno ime. Moškemu je prekipelo in je dekle močno pretepel.

Pretepel jo je, ker je zakričala napačno ime.
Pretepel jo je, ker je zakričala napačno ime.FOTO: Reuters

34-letna Italijanka si je privoščila romantično večerjo s svojim 35-letnim ljubimcem. Po večerji sta zlezla med rjuhe, med predajanjem strastem pa je ženska pomotoma izrekla ime, ki ni bilo niti ime ljubimca, s katerim je bila, niti ime njenega partnerja. Moškemu je v sekundi prekipelo in seks se je nenadoma sprevrgel v nasilni obračun. 35-letnik je začel najprej uničevati pohištvo v spalnici, nato pa je svojo ljubico obdelal s pestmi in jo brcal. Obračun se je prekinil šele ob prihodu policistov. Ti so moškega, sicer njihovega starega znanca, aretirali in odpeljali na policijsko postajo, ženska pa je zaradi hudih poškodb pristala v bolnišnici, kjer bo na opazovanju ostala vsaj deset dni. Silvestrovanje tako zanjo ne bo prav nič kaj zabavno.

Včasih je bolje molčati ...
Včasih je bolje molčati ... FOTO: Reuters

Ubil jo je v postelji

Posteljne igrice so se maja letos še bolj tragično končale za 39-letno Malindo Raya iz Arizone. Njen partner, 35-letni Erik Grumpert, jo je, ko v postelji sicer ni pomotoma izrekla imena ljubimca, ampak je partnerju priznala, da je v njuni postelji spala z drugim, začel s kolenom udarjati v trebuh. Nato naj bi sobo zapustil, ko se je vrnil, naj bi bila ženska že mrtva. 30 minut naj bi jo poskušal oživeti, a je bil trud zaman. V paniki je truplo zavil v rjuho in ga skril pod posteljo. Policija je truplo našla dva meseca pozneje, in sicer jih je poklical storilčev oče, takoj ko mu je ta zaupal, da se mu zdi, da je ubil svoje dekle. Razpadajoče truplo je bilo zavito v rjuho in je ležalo pod posteljo, moški pa je ves ta čas živel in spal ob truplu. Da je lažje živel v smrdeči sobi, je uporabljal osvežilce zraka in dišave za preproge. Sodišče ga je spoznalo za krivega nenaklepnega uboja.

Zmotila se je …

Podobno tragično se je končala tudi zgoda Angležinje Joanne, 41-letnica je prek Facebooka spoznala 44-letnega Garyja. Po nekaj zmenkih sta se odločila, da poskusita živeti skupaj. Nekega dne je 41-letna mamica dveh otrok pomotoma partnerja namesto Garry poklicala Chris (tako je ime fantu njene hčere), kar je moškega tako razjezilo, da jo je napadel z nožem in jo umoril. Joanne se je le zmedla, trenutek nepozornosti pa jo je stal življenja. Nekateri očitno ne razumejo, da se vsak lahko kdaj zmoti ...

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375