Zadovoljna.si
Michelle Hunziker-4

Novice

Zvezdnica ga je vzela nazaj, ker je nacistični simbol prekril z vrtnico

Z.N.
17. 07. 2011 15.52
25

Italijanska televizijska zvezdnica švicarskih korenin Michelle Hunziker je pred kratkim odpustila svojega telesnega stražarja zaradi nacistične tetovaže. 26-letnik je tetovažo spremenil v 'prijaznejšo' in Michelle mu je ponudila še eno možnost.

Michelle in Federico sodelujeta že več kot dve leti.
Michelle in Federico sodelujeta že več kot dve leti. FOTO: X17ONLINE.COM

Kot poročajo nemški mediji, je Švicarka Michelle Hunziker že odpustila svojemu telesnemu stražarju, 26-letnemu Federicu, in ga spet zaposlila. 35-letnici ob boku tako zdaj spet stoji postavni mladenič, ki pa na roki nima več nacističnega tatuja, temveč vrtnico.

Spomnimo ...

Michelle Hunziker se je močno razjezila, ko je videla fotografije njenega telesnega stražarja, na katerih je bil 26-letni Federico zgoraj brez. Komaj takrat je Michelle namreč ugotovila, da ima njen telesni stražar na roki tetoviran nacistični simbol – belo stisnjeno pest, ki pomeni 'White Power' in ponazarja moč arijske rase. Pod pestjo je imel tetoviran še napis 'Intolleranza', ki je ime italijanske neonacistične skupine. Michelle se je tatu zdel nesprejemljiv, zato je mladeniča nemudoma odpustila.
Ob neljubem dogodku je televizijska voditeljica povedala, da so tako ona kot njena družina šokirani. S Federicom sta sodelovala že dve leti in kot je povedala, je bil vselej prijazen in ustrežljiv. "Doslej sem ga vedno videvala v dolgih oblačilih, poleg tega pa njegovim tetovažam nisem posvečala veliko pozornosti. Do sedaj," je bila presenečena.

Michelle Hunziker-4
Michelle Hunziker-4FOTO: X17ONLINE.COM
Namesto bele pesti vrtnica

Takoj zatem, ko je izgubil službo, se je Federico znebil tatuja. Namesto bele pesti mu roko zdaj krasi vrtnica s krili. Za Bild je Hunziker povedala, da se je Federico že opravičil njej in njeni družini, in to ne le zaradi tatuja, temveč tudi zato, ker ni bil iskren od samega začetka njunega poslovnega odnosa. Kot je izdala, je bil 26-letnik v preteklosti član desničarske ekstremistične organizacije. "Zdaj ga že dobro poznam in vem, da ne bi ranil niti muhe," je povedala Michelle. "Zadevo sem še enkrat premislila in se odločila, da mu dam še eno možnost. Mislim, da si jo vsak zasluži." 

Michelle se je odločila Federicu ponuditi še eno priložnost, saj si jo po njenem mnenju zasluži. Se strinjate s slavno Švicarko? Svoj komentar lahko izrazite tudi na Facebooku.

Nas že spremljate na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (25)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413