Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Minko so izbrali za najbolj seksi žensko na svetu

Z.M.
12. 10. 2010 14.43
7

Minka Kelly morda ne spada na seznam prvorazrednih igralk, zato pa je 29-letna lepotička ponosna lastnica naslova najbolj seksi Zemljanke po izboru revije Esquire. Hči nekdanjega kitarista skupine Aerosmith Ricka Dufaya in eksotične plesalke Maureen Kelly, osvaja s svojim brezhibnim telescem in neposrednostjo, ki ji zadnja leta odpira vrata do televizijskih projektov. Nekoč je grela posteljo glasbenika Johna Mayerja, trenutno pa njeno srce pripada športniku Dereku Jeterju,igralcu bejzbol ekipe Yankees.

Ko je revija Esquire laskavi naslov najbolj seksi Zemljanke podelila 29 letni igralki, so se mnogi vprašali, kdo sploh je Minka Kelly? Temnolasko le redko zasledimo v rumenih medijih, če pa že, je navadno ob boku postavnih predstavnikov močnejšega spola. Leta 2007 se je nekaj mesecev dobivala s pevcem Johnom Mayerjem, pred njim pa je bila v razmerju z igralcema Chrisom Evansom in Donaldom Faisonom. Od začetka letošnjega leta se dobiva z igralcem bejzbola Derekom Jeterjem, s katerim naj bi se v kratkem sprehodila tudi pred oltar.

Težko otroštvo in znani ljubimci

Minka je sicer odraščala v New Mexicu. Otroštva se ne spominja rada, saj jima z mamo, potem ko ju je Minkin oče Dufay zapustil, ni bilo lahko. Pri 19 letih se je vrnila v rodni Los Angeles, kjer jo je opazila nekdanja Playboyjeva zajčica in ji priskrbela delo v tajništvu plastičnega kirurga,ki je naivni Minki v zameno za ure preživete v ordinaciji, povečal prsi. Štiri leta kasneje se ji je posrečilo dobiti prvo vlogo v televizijski nadaljevanki Friday Night Lights, kasneje pa smo jo lahko gledali tudi kot gostjo v seriji What I Like About You. Trenutno si račune plačuje s stransko vlogo v nadaljevanki Parenthood. Prepričani smo, da ji bo naziv najbolj seksi Zemljanke, v prihodnosti odprl marsikatera vrata!


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478