Zadovoljna.si
Cameron Diaz - 7

Novice

Cameron Diaz pokazala nosečniški trebušček

Z.N.
26. 08. 2011 07.48
7

Hollywoodska igralka Cameron Diaz, o kateri so mediji že večkrat pisali, da ne mara otrok, je na snemanju novega filma What to Expect When You're Expecting precej presenetila naključne mimoidoče. Pokazala je namreč že precej velik nosečniški trebušček, za katerega se je izkazalo, da ni pravi.

Cameron Diaz, ki je nedavno sprejela vlogo v filmu z naslovom What to Expect When You're Expecting (Kaj pričakovati, ko pričakuješ), je med snemanjem novega filma pritegnila precej pozornosti tako z izjemno mišičastimi nogami in rokami kot tudi z nosečniškim trebuščkom. Ta sicer ni pravi, saj svetlolasa lepotica v filmu igra nosečnico in so ji trebušček 'nataknili' le za snemanje, so se pa mediji že razpisali, da Cameron trebušček resnično pristaja in da bi bila gotovo prisrčna mamica.

Cameron zaenkrat daje prednost karieri.
Cameron zaenkrat daje prednost karieri.FOTO: Reuters

Na svetu je dovolj ljudi!

Cameron je v nekem intervjuju leta 2009 izjavila, da v bližnji prihodnosti ne namerava imeti otrok, saj ni prepričana, ali se je pripravljena odreči načinu življenja. ''Otroci ti drastično spremenijo življenje in jaz imam svojega zares rada. Sploh pa sreče in zadovoljstva ne prinašajo le otroci!'' je povedala in izrazila podporo vsem tistim ženskam, ki se odločijo za kariero in nimajo otrok. Prepričana je namreč, da je družba do žensk, ki se same odločijo, da ne bodo imele družine, prestroga. "Ljudje se takih žensk izogibajo,“ je povedala slavna igralka in nadaljevala: "Če smo povsem odkriti, ne potrebujemo še več otrok. Na tem planetu je že sedaj dovolj ljudi!“

Je spremenila mnenje?

Če je bila pred dobrima dvema letoma še prepričana, da ne bo imela otrok, je zdaj situacija nekoliko drugačna. Cameron, ki bo 30. avgusta dopolnila 39 let, je že spletla prijateljski odnos z otrokoma njenega partnerja, 36-letnega Alexa Rodrigueza, Natasho in Ello. Glede materinstva je izjavila: "Nikoli ne reci nikoli. Ne vem, kaj se bo še zgodilo, mogoče bom posvojila šest otrok, mogoče bom celo naslednja 'oktomama', kdo bi vedel!" Kot pišejo tuji mediji, ima Cameron zadnje čase popolnoma zapolnjene urnike zaradi snemanj, in kot pišejo, si nosečnosti trenutno ne bi mogla privoščiti, razen če bi se odločila za nekaj časa kariero postaviti na stranski tir.

KOMENTARJI (7)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413