Zadovoljna.si
Polona je torkovo jutro začela med zaboji s svežimi ribami iz Sredozemskega morja.

Novice

Misija nemogoče, 2. dan - Polona kmalu na letalu za Milano

Z.C.
03. 07. 2012 15.45
0

Začela se je Bitka med spoloma Radia Center. Polona “Barcelona“ Požgan in Sašo “Istanbul“ Papp se drug proti drugemu, borita v Misiji nemogoče. Na pot sta krenila oborožena z enosmerno letalsko vozovnico do Barcelone, oziroma Istanbula, pametnim telefonom in le 100 evri za najnujnejše življenjske stroške. Zmagovalec bitke, v kateri velja pravilo, da pravil ni, bo tisti, ki se hitreje vrne nazaj v studio. Drugi dan Misije nemogoče razkriva, da bo za Polono in Saša pot domov precej težja, kot je sprva kazalo. Sto evrov in tuji državi pač nista idealni štartni mesti za čimprejšnjo pot proti domu.

Polona je torkovo jutro začela med zaboji s svežimi ribami iz Sredozemskega morja.
Polona je torkovo jutro začela med zaboji s svežimi ribami iz Sredozemskega morja.FOTO: Radio Center
Poloni je od začetka kazalo zelo dobro. V ponedeljek zjutraj bi morala z novimi znankami iz Švedske odpotovati proti Sloveniji, oziroma špansko - francoski meji, ampak so se v zgodnjem jutru zgrešile.
Za dodaten zaslužek je Polona prepevala na ulici.
Za dodaten zaslužek je Polona prepevala na ulici. FOTO: Radio Center

“Lahko bi zagnala paniko, ampak je nisem,“ je ob tem povedala Polona. “Odločila sem se, da ostanem v Barceloni in v čimkrajšem času zaslužim dovolj denarja za povratek domov z letalom. V dveh dneh sem najprej delala kot čistilka v hotelu, da sem si plačala spanje za prvo noč. Nato sem za dodaten zaslužek prepevala na ulici in izrezovala portrete turistov. Na Rambli, glavni ulici Barcelone, sem po naključju spoznala zlato gospo Auroro, ki mi je v svojem hotelu ponudila brezplačno bivanje. Pomagala mi je tudi pri precej nenavadni službi in sicer delu v ribarnici na znameniti tržnici La Boquerija. Torkovo jutro sem začela zgodaj zjutraj in sicer med zaboji s svežimi ribami iz Sredozemskega morja. Največ težav sem imela z velikansimi živimi raki, ki se vztrajno premikajo in ščipajo z velikanskimi kleščami, ampak tudi čez to sem se prebila. Najpomembneje je, da je letalska karta do Milana v mojih rokah. Let imam jutri ob šestih zjutraj, strategija, kako do Slovenije pa je tudi že narejena. Kmalu bom doma!“

Bravo Polona, navijamo zate!

Na drugem koncu je Evrope je Sašo svoj prvi dan končal v kraju Thessalonika, kjer ga je po prečkanju meje s Turčijo, odložil avtobus. Podrobnosti lahko preberete na portalu moškisvet.com.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404