Zadovoljna.si
X Factor

Novice

Škandal na X-Factorju! Izločili so ga zaradi droge

Z.M.
18. 01. 2012 15.30
19

V Angliji odmeva izključitev mladega pevca Frankieja Cocozze iz tekmovanja na talent šovu X-Factor. Sodnika Louis Walsh in Gary Barlow namreč drug drugega obtožujeta, da sta kriva za to, da se je kariera 18-letnega pevca zaključila, zaradi neprimernega obnašanja. Frankie naj bi namreč preveč dobesedno vzel Garyjev nasvet, naj se obnaša kot rock zvezdnik, Louis pa je najstnika javno označil kot slabega pevca in slabega vzornika mladim. Frankie je ves čas tekmovanja namreč javno popival in užival prepovedane droge, zato mu je javno podpora močno padala, dokler iz šova ni bil tudi dokončno izločen.

Frankie Cocozza je 18-letni pevec iz Brightona, ki se ga je že ob prijavi na angleški X-Factor prijel vzdevek 'rockstar'. Najstnik je užival v pozornosti, redno je obiskoval klube, popival in vidno okajen v jutranjih urah odhajal domov. Zato je bil deležen marsikatere graje sodnika Louisa Walsha, ki ga je tudi javno okaral in mu očital, da je slab vzornik mladim gledalcem. Nasprotno se je zanj glasno postavil sodnik Gary Barlow, ki je mladeniča celo spodbujal pri v neprimernem obnašanju in mu večkrat namignil, da je slaba javna podoba sestavni del pravih rokerjev. Frankie je Garyjeve pripombe vzel preveč dobesedno in počasi izgubljal tla pod nogami, hkrati pa tudi javno podporo.

Meje je treba postaviti že na začetku

Konec novembra je bil izločen iz tekmovanja, potem pa se je vnel javni prepir med Garyjem in Louisom, ki sta se medsebojno obtoževala, da sta kriva za hitri propad mladega pevca. "Frankie ni slab fant, a je zelo mlad in s slabim obnašanjem si je pokvaril možnost za uspeh. Ne maram umetnikov, ki se utapljajo v alkoholu, drogah in cigaretah. Za razliko od Garyja sam postavim meje že takoj na začetku, " pravi Louis. 53-letni sodnik pa ni jezen le na Garyja, temveč tudi na producente oddaje, saj je prepričan, da slednji preveč prirejajo zgodbe kandidatov in jih namerno postavljajo v kočljive situacije, da bi iz njih izvlekli senzacije. Žal mu je za mladega Cocozzo, a ni še popolnoma obupal nad njim. "Verjetno ga bodo povabili v Big Brotherja slavnih in upam, da bo takrat dojel, da mora izkoristiti trenutek pozornosti na pozitiven način in nekaj narediti iz sebe,“ je še dodal Walsh.

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375