Zadovoljna.si
Kozorogi na čelu naše države bi bili za Slovenijo dobri.

Novice

'Slovenijo bi moral voditi kozorog'

M.V.
29. 12. 2011 14.10
4

Z astrologinjo Rožo smo se zazrli v zvezde in ugotovili, da nas čaka 12 mesecev, ki globalno gledano ne bodo precej slabši od letošnjega leta. Od junija bodo končno zopet zadihala vsa zračna znamenja, torej dvojčki, tehtnice in vodnarji, kozorogi pa so tisti, ki jim naša sogovornica priporoča, naj bodo tudi v prihodnje pazljivi. Ne ravno rožnat položaj planetov je lahko v letu zmaja vzrok za marsikatero težavo, a Roža je prepričana, da bodo težki časi obrodili tudi nekaj dobrega – ljudje se bodo spet povezali …

Leto 2012 je leto zmaja, kar je dober znak, saj astrologinja Roža, ki ima več kot 30 let izkušenj, pravi, da je to pozitivno znamenje. Druga polovica leta bo dobra za vsa zračna znamenja, posebej za dvojčke. Prihodnjih dvanajst mesecev bo prineslo tudi olajšanje za ovne ter tehtnice. Vse, kar sta ti dve znamenji letos negativnega preživeli, se bo sprostilo in ljudje, rojeni v teh dveh nebesnih znamenjih, bodo lahko spet zadihali.

Za zračna in ognjena znamenja finančno uspešno leto

Zračna znamenja bodo tudi tista, ki bodo lahko v letu 2012 okusila tudi pozitivne spremembe na finančnem področju, podobno bodo planeti naklonjeni tudi ognjenim znamenjem (ovni, levi in strelci). "Še vedno pa naj bodo previdni kozorogi, ki jim že letošnje leto ni najbolj prizanašalo. Dobra novica zanje je ta, da jim bo do sredine leta v podporo Jupiter v znamenju bika," nam je razložila astrologinja.

Slovenijo naj vodijo kozorogi

Rožo smo povprašali tudi, kako bodo zvezde v letu 2012 naklonjene slovenskemu delu zemlje glede na burno in težko obdobje, ki je za nami. "Če predvidevamo, da bodo našo državo v prihodnje vodili kozorogi, v slednjem nebesnem znamenju je namreč rojen Zoran Janković, prav tako ima kozoroga v ascendentu tudi Gregor Virant, menim, da bo to za nas ugodno oziroma bolje, kot je bilo do sedaj," pravi Roža, ki upa, da Slovenije ne bo vodil škorpijon (op. nebesno znamenje Janeza Janše). "Sloveniji tudi v letu 2012 ne bo lahko, stvari pa se bodo bistveno prečistile," je povedala astrologinja.

Kozorogi na čelu naše države bi bili za Slovenijo dobri.
Kozorogi na čelu naše države bi bili za Slovenijo dobri.FOTO:

Revolucionarnih preobratov še ni konec

Če objektivno pogledamo na leto, ki prihaja, bo to globalno gledano malenkost slabše, kot je bilo letošnje, a Roža pravi, da bi lahko bilo še slabše. Lani je Uran stopil v znamenje ovna, kar se zgodi vsakih 84 let, takrat se praviloma vedno zgodijo velike spremembe, največkrat slabe (začetek prve svetovne vojne, veliki finančni zlom v Ameriki, francoska revolucija). Prihodnje leto bo v igro stopil še Jupiter, kar lahko trenutno stanje še poslabša. "Divjanje povzroča Uran, ki je v enem znamenju približno sedem let, tako da revolucionarnih preobratov še ni konec. A prvi udarec je vedno najbolj nevaren, saj ga ljudje ne pričakujejo in ne vedo, kako odreagirati nanj," nas je potolažila Roža in dodala, da ima tudi težko obdobje, ki ga trenutno preživljamo, nekaj pozitivnega. "Ljudje se v boju za pravico povezujejo veliko bolj kot prej. Odnos med njimi se izboljšuje. Upam in želim si, da bi vsi pametno ravnali. Prejšnja leta smo divje nakupovali stvari, ki jih ne potrebujemo, morda je zdaj prišel čas, da jih podarimo tistim, ki jih potrebujejo. Da razdelimo stvari. Divjanje potrošniške mrzlice bi se moralo ustaviti. In se tudi bo. To je nedvomno pozitivna stvar," je prepričana astrologinja.

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375