Zadovoljna.si
Podjetna plavolaska se je rodila 19. julija 1986. pri svojih rosnih 21 letih pa ima že svojo modno agencijo.

Novice

Modni horoskop: Modna agentka in nekdanja barovka Alma Brđanović

Polona Zoja Jambrek
30. 06. 2008 18.40
0

Vstopili smo v znamenje raka. Zato smo poiskali predstavnico tega znamenja in izdelali njen modni horoskop. Tokrat smo se odločili za Almo Brđanović, modno agentko in nekdanjo barovko.

Za oblikovanje naše osebnosti naj bi bili odgovorni trije dejavniki: genetika, okolje in astrologija. Tako kot genetska dediščina, ki smo jo podedovali od staršev in njihovih prednikov ter vzgoja in širše okolje, naj bi imela pri oblikovanju naše osebnosti prste vmes tudi astrologija. S tem pa ima slednja seveda tudi vpliv na naš okus za modo in na stil oblačenja. Tokrat smo pod astrološko modno lupo vzeli podjetno Almo Brđanović, ki je po horoskopu rak, v luni pa ima strelca. Alma pravi, da je včasih tipična rakica, včasih pa tudi ne. Je občutljiva, kar je ena od glavnih lastnosti rakov. Ko jih nekaj prizadane, se umaknejo v svoj oklep. Tako Alma pravi: “Ko se ustrašim, grem dva koraka nazaj v svoj svet.” Obožuje tudi tradicijo, no vsaj tradicionalne praznike, ne mara pa romantike, čeprav je ta zelo tipična za rake.
V astrološko modnem "zaslišanju" pa smo poleg njenih karakternih lastnosti še dodatno preverili, koliko modnega raka je v mladi modni podjetnici.

Za rake pravijo, da jim obleka predstavlja tudi oklep pred zunanjim svetom. Kaj pa ti, se z obleko ne nek način tudi zaščitiš?

Da, lahko bi temu rekli tako. Vedno dobro premislim, s kom se dobim in kaj bom oblekla! Vse ima nek namen (nasmešek). Sicer pa je moj stil oblačeja zelo raznolik – od "zapetih" oblačil, različnih trenirkic in kavbojk pa do svečanih oblek. Zaradi svojega dela skušam kar se da slediti vsem trendom oziroma tem, ki se me tičejo. To pomeni, da na sestanek s poslovnim partnerjem ne bom oblečena enako kot za kosilo s prijateljico. Za vsak dan rada nosim jenas, ker ga je najlažje kombinirati. V avto daš par solonarjev in torbic in v primeru, da se kaj izjalovi ali pa si povabljen na kakšno zabavo in že si pripravljen. Prijatelji pravijo, da imam v avtu garedrobno omaro in me sprašujejo, če potrebujem avtodom (smeh).

Po horoskopu si rak, za katerega je značilno, da niso radi v centru pozornosti, so pa radi opaženi. Ali to zate drži?

Lepo si to povedala (nasmešek).

Radi tudi sledijo elegantni klasiki. Od materialov obožujejo svilene in lahke materiale. Ali zate to velja?

V zadnjem času kar pogosto posegam po tako imenovani "banani" in frizerjem kravžlam živce (smeh). Je elegantna, glamurozna, in malokrat jo vidimo ... zagotovo pa si opažen. Ponavadi k temu dodam obleko iz svile ali satena, ki razkriva ravno dovolj. Barve oblek, ki so mi trenutno všeč, so oranžna, rdeča, temno vijolična in zlata. Poleg dodam le opazne uhane in kakšen večji prstan ali zapetnico, ter torbico, ki se ujema s čevlji.

Alma na tej fotografiji pooseblja znamenje raka. Ima klasično oblekico iz svile.
Alma na tej fotografiji pooseblja znamenje raka. Ima klasično oblekico iz svile.FOTO: osebni arhiv


Raki imajo radi tudi romantičen stil oblačenja - rožasto blago, rožaste obleke in nežne barve. To drži pri tebi?

Kdor me dobro pozna ve, da rožnate barve ne maram. Temno rožnato oziroma fuksija barvo ja, prav rožnate pa nikakor ne maram niti pri oblačilih niti pri ličilih. Pri rožasti izbiri blaga sem zelo zahtevna, najmanjši detalj me lahko zmoti. Nežne barve kot so rjava, bež in olivna pa zelo rada uporabljam. Nekaj časa sem imela celo omaro različnih rjavih odtenkov, zdaj sem se rjave malo naveličala.

Alma je v luni, ki vpliva na intimne odnose, strelec. Strelc je zelo svoboden, zato tudi Alma očitno nima zadržkov glede svoje gole kože, saj je za moško revijo pozirala gola. Sicer pa ima pri spodnjem perilu zelo rada hlačke z risanimi junaki.
Alma je v luni, ki vpliva na intimne odnose, strelec. Strelc je zelo svoboden, zato tudi Alma očitno nima zadržkov glede svoje gole kože, saj je za moško revijo pozirala gola. Sicer pa ima pri spodnjem perilu zelo rada hlačke z risanimi junaki. FOTO: osebni arhiv

V luni si strelec. Zanj je značilno, da imata udobnost in funkcionalnost prednost pred estetiko in zapeljivostjo. Veliko strelcev ljubi šport in svobodo. Luna odraža osebnostne značilnosti v intimnih odnosih. Kaj pa ti? Kakšen stil oblačenja izbereš, ko skušaš biti zapeljiva?

V svetu mode Alma ni čisto tipična predstavnica raka. Nekaj lastnosti, kot so, da ni rada v centru pozornosti, vendar je rada opažena, in da ima rada elegantno klasiko je tipična. Je pa tudi zaletava pri nakupih, včasih se preda tudi ekstravagantnemu stilu oblačenja . Naša ocena "stopnje raka" za Almo so tako tri točke od petih.

Težko je posplošiti stil, ker je le ta odvisen od lokacije. Če si doma, si lahko brez stila, zunaj pa imjam rada elegantno krilo, ki kaj prikriva. Pri spodnjem perilu ljubim brazilke vseh barv rezen bele, rada nosim tudi tangice in hlačke s potiski risanih junakov. Obožujem ne preveč načičkane čipkaste tangice črne barve z dodatkom kakšne druge barve, zadaj pa mora biti simpatičen in ravno prav velik trikotnik - take da se jih ne opazi pod res oprijeto obleko ali krilom.
KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413