Zadovoljna.si
Mila Kunis

Novice

Moški imajo raje naličene ženske

Z.K.
13. 08. 2012 10.57
8

Četudi se ličilom za nobene ceno ne morete odpovedati, saj se naličene počutite bolj zapeljive in bolj samozavestne, je morda veljalo, da imajo moški raje ženske naravnega videza. A ni tako. Raziskava je namreč pokazala, da ima kar 73 odstotkov moških raje naličene ženske. In verjele ali ne, najbolj jim je všeč zamidljen videz oči oziroma tako imenovani 'smokey eyes'.

Gwen zaradi moža ves čas nosi rdečo šminko.
Gwen zaradi moža ves čas nosi rdečo šminko.FOTO:
Mož Gwen Stefani obožuje rdečo šminko

Pevka in modna oblikovala Gwen Stefani je nedavno razkrila, da je njenemu možu Gavinu Rossdalu najbolj všeč takrat, ko je močno naličena. "Naličim se, ko peljem otroke v šolo. Nato grem domov, očistim obraz in se za kosilo naličim še enkrat, saj me moj mož obožuje, ko sem brezhibno naličena,“ pojasni Gwen, ki je največkrat namazana z živo rdečo šminko, oči pa ima največkrat poudarjene s črnim tekočim črtalom.

Vam je ljubša z ali brez?
Vam je ljubša z ali brez? FOTO:
Najljubše so jim zadimljene oči

Vsekakor pa Gavin ni edini moški, ki mu je všeč, da je njegova partnerica naličena. Na ameriški spletni strani Escentual so opravili raziskavo in ugotovili, da od 1.000 sodelujočih kar 73 odstotkov moških najraje vidi, da so njihove partnerice naličene za vse priložnosti. Kot svoj najljubši videz pa so izbrali tudi med ženskami priljubljen 'smokey eyes' videz, ko so oči močno naličene. 21 odstotkov moških želi, da se ženske naličijo le za posebne priložnosti, medtem ko 6 odstotkov moških svoje partnerice najraje vidi povsem naravne in brez ličil.

Samozavestna ženska je privlačnejša!

Emma Leslie, urednica spletne strani, kjer so opravili raziskavo, pravi, da nad rezultati ankete ni začudena. "Nič ni bolj privlačnega kot samozavestna ženska,“ pravi. Vsekakor je ženska veliko bolj samozavestna, če je urejena in si je všeč, kar pa pogosto doseže z nanosom ličil, s katerimi lahko poudari svojo lepoto. "Četudi gre le za rahel nanos pudra ali malo maskare, je dovolj, da se ženska bolje počuti v svoji koži,“ še doda.
 

Ličila žensko naredijo samozavestno.
Ličila žensko naredijo samozavestno.FOTO:

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368