Zadovoljna.si
'Big Ben' rad visi s kavljev.

Novice

Nevarne igre Peaches Geldof

K.B.
29. 03. 2010 18.50
2

Anglež, ki je na internetu objavil fotografije gole in drogirane Peaches Geldof, ima za sabo kriminalno preteklost. Poleg tega rad visi s kavljev, penis pa mu krasi nenavadna tetovaža.

Omamljena Peaches in Ben
Omamljena Peaches in BenFOTO:

Droge in seks
Britanec Ben Mills, ki je na internetu objavil fotografije gole in omamljene Peaches, hčerke slavnega britanskega glasbenika Boba Geldofa, ima za sabo že pestro preteklost. Po trditvah Bena, naj bi se z 21-letnico spoznala pri skupnih prijateljih in začela pogovor o obema ljubi tematiki o tetovažah. Zatem naj bi skupaj odšla poiskati studio za tetoviranje, končala pa na lovu za heroinom. Na koncu sta pristala v stanovanju, kjer je sledil divji seks. Ben je golo Peaches izkoristil in jo poslikal ter fotografije objavil na spletni strani reddit.com. Njen odvetnik pravi, da Peaches droge v tistem času ni konzumirala, ampak je bila pod vplivom alkohola. Hčerko slavnega pevca Geldofa že dolgo povezujejo z angelskim prahom. Na policiji se je na to temo morala že zagovarjati, a je nikoli niso priprli. Tudi sama priznava, da uživa prepovedane substance, v zagovor pa dodaja, da je to neko obdobje v življenju, skozi katerega gre veliko ljudi, sploh tisti, ki živijo v Londonu.

'Big Ben' rad visi s kavljev.
'Big Ben' rad visi s kavljev. FOTO:

'Veliki Ben'
32-letni Mills naj bi bil svoboden umetnik, ki se s težavo prebija skozi življenje. Njegov prijatelj pravi, da heroina ne jemlje več. Namesto tega raje visi s kavljev, ki spominjajo na orjaške ribiške trnke. Skozi kožo ima zapičenih več debelih rink, ki vzdržijo človeško telo, ne da bi jo raztrgali. Tovrsten hobi je ponekod že zelo razširjen in ne velja za čudaškega. Nekatere privlači adrenalin ali naval endorfinov, spet drugi si želijo doseči nove stopnje duhovne zavesti, na splošno pa bi ljudje radi izkusili nekaj nenavadnega. Ben svojo točko izvaja na koncertnih nastopih metal skupine, kot šokantni del predstave. Ekstremist velja za ljubitelja tetovaž, penis pa mu krasi pomenljiv napis 'Big Ben' oziroma 'Veliki Ben'.

Sporna preteklost
Ben je odraščal v dobro situirani družini v Kaliforniji. Veljal je za odličnega študenta na univerzi v New Jerseyju. Težave so se začele pred tremi leti, ko je policija začela raziskovati prijavo, ki jo je vložilo 21-letno dekle. Ta ga je obtožila, da jo je zaklenil v njeno študentsko sobo ter ji na grlo prislonil nož in grozil, da jo bo ubil. Vseeno ji je uspelo pobegniti, napadalca pa je takoj prijavila policiji, ki ga je pridržala. Policijski viri pravijo, da je bil poleg napada obtožen tudi posedovanja orožja ter grožnje s terorističnim napadom na ZDA. Po grožnji študentki so ga iz pripora izpustili s poravnano varščino v višini 6.000 funtov. Kasneje je bil obtožen podkupovanja priče, da naj opusti tožbo. Spet so ga oprostili z varščino v višini 12.000 funtov. Na koncu so ga sicer izključili iz šole, vse obtožbe zoper njega pa so bile opuščene.

Fotografija gole Peaches, ki jo je tisto noč posnel Ben.
Fotografija gole Peaches, ki jo je tisto noč posnel Ben.FOTO:

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416