Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Moški poročil sestri dvojčici in njuno sestrično

Z.K
03. 05. 2012 12.07
47

Sestri dvojčici Vicki in Valerie Darger imata skupnih kaj nekaj stvari. Poleg iste barve las si delita tudi moža. 43-letni Joe je v poligamnem zakonu s kar tremi ženskami, tretja je njuna sestrična Alina. Živijo v ogromni hiši, skupaj pa imajo kar 24 otrok.

Poročil je sestri in njuno sestrično

Družina Darger živi za monogamiste precej nenavadno življenje, saj si sestri dvojčici in njuna sestrična delijo istega moža. 42-letni sestri Vicki in Valerie Darger ter njuna sestrična Alina Darger so v poligamnem zakonu z leto starejšim moškim Joejem. Vsi skupaj živijo v mormonski skupnosti v mestu Utah, kjer bivajo v skupnem domu. Družina ima v skupnem seštevku kar 24 otrok. Vicki trenutno ostaja doma in skrbi za otroke, Joe pa že 22 let vodi gradbeno podjetje. Valerie se je kot tretja žena družini pridružila v letu 2000.

Že od nekdaj imata podoben okus za moške

Vsi skupaj veljajo za mormonske fundamentaliste, kar pomeni, da so popolnoma privrženi načelom svoje mormonske religije. Njihovo poligamno življenje iz tega vidika ni nič nenavadnega. Tako si sestri skupaj s svojo sestrično brez težav delita moža. Vsaka ima svojo spalnico, Joe pa se vsako noč odloči, kateri bo grel posteljo. Valerie, ki sicer denar služi skupaj z Alino v družinskem čistilnem podjetju, pravi, da je prav nič ne moti dejstvo, da si s sestro deli moža. "Njun zakon sem vzela kot znak, da bi bil Joe dober mož tudi zame. Že ko sva bili najstnici, sva imeli enak okus za moške. Že takrat sem pomislila na to, da bi se lahko poročili z istim moškim,“ pojasni Valerie. "Vem, da se mnogi ljudje počutijo neprijetno ob misli, da si dve sestri delita moža. Vendar obstaja velika možnost, da je isti moški kompatibilen z obema sestrama,“ doda Vicki.


Velika in srečna družina

Joe je pri svojih 18 letih spoznal Vicki in njeno sestrično Alino, leta 1990 pa je poročil obe hkrati. Dan po skupni poroki je Alino poročil še enkrat, saj je le tako lahko postala njegova legalna žena, Vicki pa je igrala vlogo priče. "Celo v naši skupnosti so skupne poroke redke. Vemo, da se spopadamo z velikim izzivom in odgovornostjo. Četudi smo v naši kulturi sprejeli tovrsten vzorec, se morajo pari najprej dokazati v monogamnem razmerju in šele nato v poligamnem,“ pojasni Vicki. Preden se je v družino priženila tudi Val, sta bili Vicki in Alina z Joejem poročeni že 10 let. Iskrica med Valerie in možem njene sestre in sestrične je preskočila nekega večera, ko se je Valerie umaknila pred svojim nekdanjim nasilnim možem. "Nenavadno se mi je zdelo, da bi imel razmerje s sestrama dvojčicama, toda k temu me je spodbudila Vicki,“ priznava Joe. "Dejstvo, da bi Val postala del naše družine, me je zelo razveselilo, saj jo imam neizmerno rada,“ pojasni Alina. Dargerjevi so bili zaradi svojih prepričanj in načina življenja že večkrat pod preiskavo. Sprva so poligamističen zakon poskušali skriti, pred dvema letoma pa so svoje ljubezensko življenje javno izpostavili. Na ta način želijo širiti svoj način razmišljanja ter se znebiti različnih predsodkov.

KOMENTARJI (47)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368