Zadovoljna.si
Moški ponos

Novice

Mož, ki se je sam kastriral

T.M.
2009-12-13 19:24
5

Zagotovo lahko trdimo, da je to človekova najhujša nočna mora, a kolumbijskemu kmetu Luisu Alfonzu Sanchezu se je njegovo dejanje zdelo povsem samoumevno. V znak zvestobe si je namreč odrezal svojo moškost!

V naši civilizaciji se zdi tovrstno početje naravnost šokantno in vredno psihiatrične intervencije. Neki južnoameriški kmetovalec se je namreč odločil, da vzame stvari v svoje roke. In to dobesedno! Dvajset let je živel povsem normalno družinsko življenje, ki pa se je pred kratkim malce zapletlo. Njegova nekaj let mlajša žena mu že dalj časa ni nudila seksualnih užitkov, kar pa je imelo za njuno nadaljnjo skupno življenje usodne posledice. Mož je sklenil, da se bo v izogib skokom čez plot, saj ga žena ni zadovoljevala več, kastriral. Gospod Sanchez je tovrstni postopek že izvajal na številnih živalih, ki jih je imel na kmetiji, in zato je bil prepričan, da bo vse skupaj tudi pri njem potekalo tako kot pri domačih živalih. "Že nič kolikokrat sem izvedel kastriranje pri prašičih, mačkah, psih in v roku treh dni so bili že povsem zdravi. Bil sem prepričan, da se bodo rane tudi pri meni zacelile vsaj tako hitro, a sem se uštel," je izjavil prismuknjeni Kolumbijec.

Neplodnost in huda infekcija

Njegova žena je bila nad moževim dejanjem upravičeno ogorčena. "Bila sem v šoku, saj od njega nisem pričakovala kaj tako nespametnega in neumnega. Lahko bi mi povedal, da si me želi, ne pa da tako primitivno reagira," je bentila gospa Sanchez. Vendar se mož ni zmenil za njeno nejevoljo, ampak je še naprej zagovarjal svoje dejanje. "Ko sem videl, da ne morem več računati na svojo ženo v seksualnem pogledu, sem si rekel, da ji več ne bom težil. Odločil sem se, da si bom odrezal svoje testise, saj sem veren kristjan, za katerega bi bil greh, če bi iskal potešitev pri drugih ženskah," je povedal v zagovor. Kmeta so po kastraciji hitro pripeljali v tamkajšnjo bolnišnico, kjer so preprečili, da bi izkrvavel. Specialist urolog ga je pregledal in ugotovil, da so bili testisi v celoti odstranjeni, kar je tudi povzročilo hudo infekcijo. Po nekaj dnevih strokovnega zdravljenja se infekcija še vedno ni zmanjšala, pa tudi hematom je še vedno prisoten v veliki razsežnosti. Še pred končanim zdravljenjem pa bodo Sancheza poslali na psihiatrijo, kjer ga bodo temeljito pregledali.

Posledice kastracije

Posledice tovrstnega dejanja so usodne za vso življenje, saj se v testisih proizvaja moški spolni hormon testosteron. Zaradi kastracije bo gospod izgubil mišično maso, razvile se mu bodo prsi, stanjšale se bodo dlake na prsih, nabirati pa se bo začela podkožna maščoba. Telo se bi hitreje utrudilo, povečala se bo možnost osteoporoze, spremenil se bo vonj kože in nevarnost je za pojav diabetesa. Pojavijo se lahko motnje v spominu, vročinski valovi, kar močno spominja na simptome ženske menopavze. Pravzaprav gre za nekakšno transformacijo v nežnejši spol in nesrečni Alfonzo se bo spremenil v damo, vsaj na tistih delih telesa, kjer je to mogoče. Poleg številnih negativnih posledicah pa lahko ima kastracija celo pozitivne učinke, saj začnejo po glavi ponovno rasti lasje. Moški postanejo celo manj agresivni in psihično napeti. Žal pa je na slabšem spolnost, kajti pri nekaterih moških erekcija povsem izgine. Posloviti se je potrebno tudi od orgazmov, če pa so slučajno še prisotni, so zelo blagi in brez ejakulacije. Skupaj z naštetimi posledicami se zmanjša ali povsem izgine želja po spolnosti, ki je bila v našem primeru poglavitni vzrok za kastracijo.

 

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 133