Zadovoljna.si
nicole

Novice

Na modni reviji pokazala svojo preluknjano bradavičko

Z.S.
08. 10. 2010 09.00
6

Nicole Richie, posvojenka pevca Lionela Richia, danes živi umirjeno družinsko življenje, še nekaj let nazaj pa se je njen vsakdan vrtel okoli zabav, zapora in nihanja telesne teže. Javnost jo je spoznala po vlogi v resnični seriji The Simple Life, kjer je skupaj s Paris Hilton odkrivala radosti življenja na kmetiji.

V zaporu preživela 82 minut

Njeno življenje je bilo prepleteno z drogami, saj so jo prepovedane substance začele obkrožati že v najstniških letih. Leta 2003 so ji policisti vzeli vozniško dovoljenje, saj je vozila pod vplivom heroina. Zgodba se je tri leta kasneje tudi ponovila. Vožnja v nasprotni smeri ji je zaradi ogrožanja ostalih udeležencev v prometu prinesla štiri dni v zaporu, vendar je zaradi zvezdniškega statusa tam preživela le pičlih 82 minut. Začeli so se programi odvajanja, ki pa se nikoli niso odvili do konca. Nicole je streznila šele, ko se je začela zavedati, da mora izbrati med življenjem in smrtjo.

Od debeluške do živega okostnjaka

Leto 2006 so zaznamovale tudi težave s prehrano. Zaradi nenehnega primerjanja s Paris Hilton, ki je veljala za njeno najboljšo prijateljico iz otroštva, je Nicole zapadla v depresijo. Iz dneva v dan je izgubljala na teži in njen izgled je začel močno spominjati na živega okostnjaka. V tistem času je tudi sama priznala, da ima težave, ki jih skuša rešiti tudi zaradi svojih oboževalcev. „Vem da sem trenutno presuha, zato nočem, da bi me mlada dekleta posnemala. Začela sem obiskovati psihiatra in doktorja. Ustrašila sem se, da je lahko kaj resnega.“Leto pozneje je svetlolaska proti svoji volji obiskala bolnišnico. Njeno telo je bilo popolnoma dehidrirano, zato je velikokrat izgubila zavest.

nicole
nicole FOTO:
'Pornič' za konec prijateljstva

Čeprav sta bile skupaj kot 'rit in srajca', se je njuno prijateljstvo leta 2005 končalo. Paris je v nekem intervjuju povedala:“Ni velika skrivnost, da z Nicole nisva več prijateljici. Sama ve, kaj je naredila narobe in to je vse, kar bom povedala,“je zaključila svetlolaska. Nicole naj bi namreč svojim prijateljem pokazala domači porno posnetek zloglasne dedinje Paris, zato se je njuno nekdaj nesmrtno prijateljstvo tudi končalo.

Gole prsi in mednožje na ogled

Na eni izmed modnih revij je takrat mlada in nekoliko bolj zaobljena zvezdnica pokazala tudi svoje prsi. Na koncu modne piste je samozavestno dvignila majico in postavila na ogled svoj nič kaj suhljat trebušček in prsi. Eno bradavičko je krasil zlat uhanček, na katerega je bila še posebno ponosna, zato ga je večkrat pokazala skozi tanko oblekico ali majico. Tudi spodrsljaji, kjer je dom zapustila brez spodnjega perila, nato pa svoje mednožje brez sramu pokazala fotografom, se je večkrat ponovil. Nicole je preprosto oboževala pozornost, ki pa se je z resnim razmerjem in družino spremenilo v življenje popolnoma prerojene odvisnice od droge, hrane in alkohola. Svetlolaska je kot kaže končno našla smisel svojega življenja.

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (6)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478