Zadovoljna.si
Velika nagrada za najboljši plesni par je že pripravljena.

Novice

Nagradna igra: Pripleši si New York!

Alenka Oldroyd
06. 10. 2009 19.09
2

Ponujamo fantastično priložnost vsem, ki radi plešete. Katarina Venturini bo deset parov popeljala v svet plesa, najbolj uspešen par pa bo odpotoval v New York. Prijavite se že zdaj!

Velika nagrada za najboljši plesni par je že pripravljena.
Velika nagrada za najboljši plesni par je že pripravljena.FOTO: iStockphoto
V plesu se skriva vse najlepše, od elegance, gibanja do čutnosti in lepote. Tkejo se nova prijateljstva in vedno znova lahko občutiš svežo energijo. Od nekdaj so ljudje radi plesali in se družili. Tudi zato smo se na spletnem portalu zadovoljna.si odločili, da vas povabimo na ples.

Zaplešite z nami

V sodelovanju s Katarino Venturini in njeno Plesno zvezdo bomo med vsemi prijavljenimi izbrali deset bralcev in deset bralk, ki se bodo v mesecih, ki so pred nami, naučili plesati. Na decemberski finalni prireditvi bomo izbrali najboljši par, ki bo za nagrado odpotoval v New York. 

Katarina Venturini: “ Družabni ples je le ena izmed mnogih zvrsti plesa, a verjetno najbolj razvita in množična oblika plesa po vsem svetu. Gre za sistematizirano in univerzalno obliko plesa v paru. Plesalec in plesalka, tesno drug ob drugem, z lahkotnimi koraki plešeta cha cha cha, sambo, rumbo, foxtrot, valček ali hustle."

Prijavite se zdaj!

Vas srbijo pete in bi se radi razgibali ob ritmih glasbe, ki požene kri po žilah? Ne razmišljajte preveč. Pridružite se zadovoljni druščini in se podajte na nepozabno popotovanje s plesnimi koraki. Ti bodo še toliko bolj lahkotni, saj vam bodo naši mojstri izdelali čevlje in tudi obleke po meri. Še posebej mamljiva pa je nagrada, ki si jo bo priplesal najboljši par in po bližje spoznal mesto, ki nikoli ne spi, New York. Tam si bosta zmagovalca med drugimi zanimivostmi ogledala tudi čisto pravi plesni spektakelj. Ponujamo vam enkratno priložnost, da se razgibate v plesnih ritmih in navdušite z zavidljivim plesnim znanjem.

Zagrizite v Veliko jabolko

Predstavljajte si, da ste v kozmopolitanskem mestu onkraj luže, ki slovi po bogatem nočnem življenju. V vrvežu neskončne množice ljudi z vsega sveta boste na vsakem koraku doživeli in občutili utrip velemesta: kip svobode, Peta avenija, Empire state building, Kitajska četrt, Mala Italija, Wallstreet ali gledališki biser Broadway, je le nekaj prestižnih lokacij, kjer se čas ustavi in vam zastane dih.

Plesna zvezda

Katarina Venturini, ki bo poskrbela, da postanete plesalci velikega kova pravi, da je plesati preprosto: “Če znate hoditi, boste znali tudi plesati. Zatorej, le pogumno, sprejmite izziv in se prijavite na plesno tekmovanje, Plesna zvezda. V moji plesni šoli v Ljubljani vas bom naučila dobro plesati, spoznali boste nove prijatelje, se odlično zabavali in z malo sreče boste odpotovali v New York.

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368