Zadovoljna.si
Strastna nakupovalka vas pričakuje.

Novice

/ Oglas

NAGRADNA IGRA: Strastna zapravljivka

S.O.
16. 03. 2009 18.59
2

Znanih je sedem srečnic, ki si bodo v izbrani družbi v sredo, 18. marca, ogledale premiero filma Strastna zapravljivka. Navdušeni nad prisrčnimi opisi vam ponujamo ponesrečene nakupe zmagovalcev.

Rebecca Bloomwood, ki jo v filmu igra zapeljiva Isla Fisher, si po prihodu v New York po naključju najde službo v eni izmed finančnih revij, kar pa je zadnje, kar bi jo veselilo. Ljubezni ne išče v moških, temveč jo veliko bolj razveseljujejo draga modna oblačila. Njeni krediti postajajo vedno večji in jih je nemogoče odplačevati, Rebecca pa skozi zabavne katastrofe bridko spoznava, da je življenje veliko več, kot so lepa oblačila in smisel za modo.

Strastna nakupovalka vas pričakuje.
Strastna nakupovalka vas pričakuje.FOTO:

Zgodba se prepleta z modnimi oblačili in dodatki, ki so sanje skoraj vsakega dekleta. Pri ustvarjanju modnega videza glavne igralke Rebecce ima največ zaslug kostumografinja Patricia Field, ki skozi film ustvarja nove modne smernice.

Zaradi čevljev zamudila zabavo

Zagotovo je bil to nakup čevljev za maurantski ples z vrtoglavo visoko peto. Srebrni "špičaki" – prepričana sem bila, da se jih bo moja noga do plesa že navadila. Vendar ni bilo točno tako, saj sem po odplesani četvorki zaradi ožuljenih nog obsedela za mizo. Dekletom zato svetujem, naj za tak dogodek obujejo udobne čevlje; če, seveda, ne želijo zamuditi zabave, kot sem jo sama.

Obsojena na superge

Pregrešno dragi čeveljci, ki so me tiščali tako spredaj kot zadaj, so me v trenutku očarali. Ne vem, zakaj, ampak mislila sem, da se bodo že raztegnili. Tako so bili lepi, prav prisrčni, da sem jih preprosto morala kupiti. Enkrat sem jih tudi obula in domov prišla s takimi žulji, da sem štirinajst dni naokrog hodila le v ponošenih supergah.

Nova brazilska ritka

Kavbojke za brazilsko ritko
Kavbojke za brazilsko ritkoFOTO: iStockphoto

Eden mojih najbolj ponesrečenih nakupov je zagotovo nakup čudovitih brazilskih kavbojk, ki sem jih kupila na začetku potovanja in jih na koncu, ko sem jih želela obleči za na pot domov, že nisem spravila na svojo novo 'brazilsko rito'. Bile so nesramno drage in še danes jih hranim v omari – kot spomin na lepo potovanje, veliko luknjo v denarnici in novo ritko.

Original vs. Ponaredek

Za pas znamke D&G sem odštela skoraj polovico svoje študentske plače, nato pa razočarano ugotovila, da veliko deklet iz moje šole nosi zelo podobne ponaredke. Tako pasu nisem nosila niti enkrat, se mi pa vedno zasvetijo oči, ko odprem predal in ga zagledam.

Popolen plašček, le …

Moj največji problem je, da v trgovini optimistično kupim nekaj, kar komaj spravim nase. V Münchnu sem na enodnevnem šolskem izletu kupila rjav plašček, o katerem sem sanjala cel mesec. Vstopim v trgovino, ga pomerim in prosim za večjo številko, saj mi je bil v ramenih nekoliko tesen. Večje številke ni bilo, zato sem se kljub visoki ceni zanj odločila in skoraj zamudila avtobus za odhod domov. Naslednji dan pa sem z grozo ugotovila, da ga ne morem zapeti. Ni potrebno poudarjati, da je mojo mami in mene skoraj 'zadela kap', vendar je plašček kljub temu lepo okrasil mojo omaro.

Krokodilji London

Nakupovanje v Londonu in najbolj 'nore' trgovine. Zagledam krokodilje čevlje z ročno spleteno verižico in leseno peto do sredine in za njih zapravim kar zajetno število funtov. V Sloveniji jih odnesem k čevljarju, saj mi usnjeni podplati drsijo, zato jih je treba zamenjati z gumjastimi. Podplat se 'razburi' in lesena peta odlomi. Groza! In čeprav jih je čevljar popravil, so čevlji večkrat v omari kot pa na moji nogi.

Bosa iz službe

Čeveljci vredni greha in ožuljenih nožic
Čeveljci vredni greha in ožuljenih nožicFOTO: iStockphoto

Sandalčki z visoko peto in paščki, ki se ovijejo okoli noge. 12 centimetrov visoke pete se nisem ustrašila, prelepi paščki pa so se na mojem prvem sprehodu strgali. Žgoče sonce in moje bose nožice na razbeljenem asfaltu na poti iz službe domov. Brez obotavljanja sem se ustavila v prvi trgovini in kupila nove čevlje s polno peto in seveda brez paščkov.

Naše 'strastne nakupovalke' je neposrečen nakup pripeljal do dveh vstopnic za premiero filma Strastna nakupovalka, ki si ga bodo lahko ogledale v sredo, 18. marca, ob 19. uri v Ljubljanskem Koloseju. Srečne nagrajenke so Larisa Matas, Maja Praprotnik, Ana Stepisnik, Tajda Planinc, Katarina Hartman, Teja Rot in Tanja Mojzer. Karte in praktična darila lahko z osebnim dokumentom dvignete na blagajni Koloseja eno uro pred predstavo. Vsem nagrajenkam iskrene čestitke in prijeten ogled filma.

SORODNI ČLANKI

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478