Zadovoljna.si
opekline

Novice

Najbolj bizarne opekline

Z.B.
17. 08. 2009 16.51
0

Poleti se pogosto zgodi, da nas sonce opeče tam, kjer si najmanj želimo. Vendar pa so vaša preveč ožgana ramena, stegna ali lička zanemarljiva v primerjavi z našimi primerki.

opekline
opeklineFOTO:
Nikar pretiravati s sončenjem

opekline
opekline FOTO:

Do sonca je potrebno gojiti prav posebno spoštovanje. Nikakor se mu ni dobro zameriti ali se mu pretirano izpostavljati, saj vas lahko kaj hitro kaznuje. Med vami zagotovo ni osebe, ki na svoji koži še ni občutila moči žareče krogle in čeprav smo že nič kolikokrat opozarjali na previdnost, se nekateri očitno še niso dovolj "opekli". V izogib pretiranemu nastavljanju sončnim žarkom smo za vas izbrskali nekaj najbolj nevsakdanjih in celo bizarnih opeklin.
Največji sovražniki, ki puščajo dolgotrajne sledi na vaši koži so nedvomno kopalke, majice, očala, kratke hlače in predmeti iz okolja v katerem se razdajate soncu. Pa tudi vaši prijatelji vam lahko kakšno ušpičijo. Zato je pomembno upoštevati, da se pred sončenjem zaščitite z visokim faktorjem, še bolje pa je, da ne pretiravate z ležanjem pod neusmiljenim soncem.

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493