Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Najbolj butaste zvezdniške izjave

A.Ž.
30. 12. 2009 18.30
1

Za vas smo izbrali najbolj smešne, nenavadne, žaljive in včasih prav neumne izjave, ki so jih izjavili trezni ali opiti zvezdniki. Čas je za pregled.

Shakira: "Resnično sem zanič za šport. Če bi proti meni vrgli žogo, bi me verjetno zadeli v glavo, ker sploh nimam refleksov. Toda pri golfu potrebujete samo koncentracijo, ki mi je ne primanjkuje, pomemben pa je tudi gib z bokom.''

Meryl Streep o srečanju z londonsko lisico: "Gledali sva se 12 minut. S seboj sem imela uro in merila čas … Še nikoli nisem tako dolgo gledala v oči kakšne živali. Celo moj pes me noče gledati tako dolgo.''

Denise Richards: "Resnično nisem prava oseba za deljenje nasvetov. Ločena sem in svoji najboljši prijateljici sem speljala moža."Halle Berry
v oddaji Tyra Show : "Ali nisem rekla, da pri fotografiranju moje hčerke ne uporabljajte je**** bliskavice!"

John Mayer o nastopu Britney Spears: "Če ste šokirani, da je Britney na koncertu le odpirala usta, in zahtevate svoj denar nazaj, bo za vas življenje še težko."

Jessica Simpson je na vprašanje o problemu z anoreksijo pri mladih odgovorila: "Jaz nisem anoreksična, jaz sem iz Teksasa!"

Mariah Carey o reportažah o lačnih otrocih: "Ob vsakem gledanju se zjočem. Mislim, lepo je biti tako suh, tudi sama bi rada bila tako suha, seveda brez tistih muh, ki letijo naokoli."

Britney Spears: "S sestričnami smo vedno v kontaktu, saj smo si zelo blizu. Smo kot sestre, sorodnice pa smo zato, ker so naše mame sestre."


Christina Aguilera: "Kje bo letos canski filmski festival?"

Barbara Bush o žrtvah hurikana Katrina: "Veliko ljudi v arenah je bilo revnih. Zadeve so se zanje obrnile na bolje."

Jessica Simpson: "Mogoče potem, ko bom imela otroke, ko se mi bodo prsi povesile do popka, v tem primeru bi si jih dala popraviti. Vzdrževanje. Ampak veste, moje prsi so naravne."

Mike Tyson: "Rekel mi je, da sem posiljevalec in da sem osamljen. Nisem osamljen!"

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493