Zadovoljna.si
Channing Tatum

Novice

Najbolj seksi je Channing Tatum

Z.C.
14. 11. 2012 19.55
1

Channing Tatum, ki je zablestel v komediji Vroči Mike, je osvojil naslov najbolj seksi moškega v letu 2012 po izboru revije People. Govorice, da bo laskavi naslov osvojil prav on, so se pojavile že pred tednom dni in na koncu so se izkazale za točne. Kako tudi ne, saj ima 185 centimetrov visoki Channing, ki se je rodil 26. aprila 1980 v Cullmanu v ameriški zvezni državi Alabama, številne oboževalke po vsem svetu.

Channing Tatum je najbolj seksi moški v letu 2012 po izboru revije People.
Channing Tatum je najbolj seksi moški v letu 2012 po izboru revije People.FOTO: Reuters
Channing Tatum se je odzval dokaj skromno, ko je izvedel, da je bil razglašen za najbolj seksi moškega v letu 2012: "Moja prva misel je bila, da se morda kdo norčuje iz mene." Igralec je srečno poročen z igralko Jenno Dewan, ki jo je spoznal na snemanju prvega dela filma Odpleši svoje sanje. "Svoji ženi sem novico povedal šele, ko sva v kadi okopala najina psa. Rekla je: 'Kaj?!' Vendar se zdaj do mene obnaša kot do najbolj seksi živečega moškega na svetu. Kdo bi ji lahko zameril?" 

Srečno je poročen z igralko Jenno Dewan.
Srečno je poročen z igralko Jenno Dewan. FOTO: Reuters
Srečno poročen

Z Jenno sta se zaročila leta 2008, in sicer na romantičnem havajskem otoku Maui, večno zvestobo pa sta si obljubila 11. julija 2009 na posestvu Church Estates Vineyards v kalifornijskem Malibuju. Čeprav je srečno poročen, še vedno dobiva ogromno pošte od oboževalk z vsega sveta. Priznal je, da bi lahko kmalu postal očka, saj sta z ženo pripravljena na novo življenjsko vlogo. "Ko pomislim na otroke, bi najraje imel tri. Seveda ne bova hitela, najprej bova imela enega otroka, pomembno je, da bo zdrav, nato pa bova videla. Nam moškim je lahko, saj bi lahko brez težav imeli 15 otrok, za ženske pa je zgodba nekoliko drugačna," je igralec izjavil za revijo People. Trenutno se pripravlja na snemanje novega filma Foxcatcher, v katerem bo igral olimpijca.

Od vojaka do slačifanta

Channing je odraščal v štiričlanski družini v Alabami, ima namreč še starejšo sestro Paige, starši Kay in Glenn Tatum pa so ga že pri devetih letih vpisali v vojaško šolo, saj so želeli, da njun sin dodobra spozna svet discipline in strogih pravil. Ko je šolo končal, si službe ni poiskal v vojski, raje se je preživljal s priložnostnimi deli; bil je prodajalec, sprehajalec psov, zidar. Leta 1999 se je preizkusil tudi kot slačifant, in sicer v nekem nočnem lokalu v Tampi, kjer je nastopal pod psevdonimom Chan Crawford. Širša javnost ga je prvič opazila, ko je nastopil v videspotu Rickyja Martina She Bangs, kar mu je zaradi lepega videza na stežaj odprlo vrata v svet mode. Potem ko je nastopil v eni od epizod televizijske serije CSI: Miami, bilo je leta 2004, se je odločil, da bi se preizkusil tudi kot igralec. Prvi večji uspeh je prišel leta 2006 s filmom Step UP, potem pa je njegova igralska pot šla samo še navzgor.

Slovi kot velik šaljivec.
Slovi kot velik šaljivec.FOTO: Reuters
Seksi šaljivec

Channing, ki trenutno blesti v komediji Magic Mike, posneti po njegovi življenjski izkušnji, komaj 19-leten se je namreč preživljal kot slačifant, igra striperja, ki pod svoje okrilje vzame mlajšega kolega. Igralec je o času, ko je denar služil s slačenjem, povedal, da je bilo to divje in zelo pomembno obdobje njegovega življenja. Zelo ga je osrečila novica, da bo o tem lahko snemal film. Sicer pa igralec slovi tudi kot velik šaljivec. Rachel McAdams je v nekem intervjuju razkrila, da jo je med snemanjem prizora v filmu The Vow popolnoma šokiral, ko si je opasal ogromen umetni penis. "Nisem vedela, ali je to res njegov penis. Bil je videt kot pravi. Obseg je bil res neverjeten,'' je v smehu razkrila zvezdnica.

O poškodbi njegovega penisa so mediji razpredali na dolgo in široko.
O poškodbi njegovega penisa so mediji razpredali na dolgo in široko.FOTO: Profimedia

Opekel korenjaka

Igralci se na snemanjih filmov nemalokrat poškodujejo in tudi Channing bi lahko povedal marsikaj o tem. In verjeli ali ne, najbolj seksi moški na svetu si je na nekem snemanju poškodoval penis. V enem od prizorov filma The Eagle je moral v hladno reko in zato ga je potem zelo zeblo. Po končanem snemanju se je skušal pogreti s toplo kopeljo, a kaj, ko je oseba, ki je kopel pripravila, pozabila vroči vodi doliti nekaj hladne. Channing je nič hudega sluteč smuknil v vodo in si opekel korenjaka. Pozneje je priznal, da je bila izkušnja, zaradi katere je končal celo v bolnišnici, zelo boleča, zanimanje medijev za njegovo moškost pa več mesecev ni splahnelo. Še dolgo je bil njegov korenjak priljubljena tema tabloidov, in ko so ga veliko pozneje v nekem intervjuju vprašali, kako je z njegovim "ponosom", je povedal: "Vse se je zacelilo in sem znova v dobri formi. Vsekakor pa ga zdaj veliko bolj cenim!''
 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413