Zadovoljna.si
Tako lepa in tako skromna.

Novice

Najbolj seksi je Halle Berry

V.P.
08. 10. 2008 15.09
1

Ameriški mesečnik Esquire je igralko Halle Berry proglasil za najbolj seksi žensko leta 2008 na svetu. Temnopolta lepotica, ki je pred šestimi meseci postala mamica deklice Nahle, je nad naslovom presenečena.

Tako lepa in tako skromna.
Tako lepa in tako skromna.FOTO: Reuters

Halle Berry, po mnenju mnogih prelepa in hudo seksi, a kljub temu skromna, o osvojenem naslovu pravi: "Čutno pomeni dojeti, kaj je za nekoga seksi. Zame so denimo seksi lahko špageti, predvsem, če jih postreže moški na konicah svojih prstov. Ljubim to. Tudi vino je lahko seksi, seveda takoj po seksualnem odnosu. Sprošča me."
Halle Berry je leta 2002 dobila oskarja za vlogo v filmu Monster's Ball, v katerem igra soprogo obsojenca na smrt, katera ima ljubezensko zvezo s paznikom v zaporu, kjer je mož čakal na izvršitev kazni. S tem je postala prva temnopolta igralka, ki je domov odnesla prestižno filmsko nagrado. Halle, doslej dvakrat poročena in tudi ločena, je v zvezi s francosko- kanadskim modelom Gabrielom Aubryjem, ki je od nje kar deset let mlajši.

"Glede na to, da imam že 42 let in sem pred kratkim rodila, sem naslova še toliko bolj vesela, čeprav mi še vedno ni povsem jasno, kaj pravzaprav pomeni. Če si ženska nadene zapeljiva oblačila, še ne pomeni, da je seksi. Tudi to ni dovolj, da pomiga z boki. Čutnost izvira iz notranjosti človeka."

Esquire je na naslovnici objavil igralkino fotografijo, na kateri pozira na enak način in v podobnih oblačilih kot nekdanji ameriški predsednik Bill Clinton, ki so mu naslovnico te revije posvetili leta 2000. Hudomušneži sicer pravijo, da je podobnost le v modri kravati.

SORODNI ČLANKI

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413