Zadovoljna.si
Lepota na kvadrat!

Novice

Najbolj seksi Slovenca

T.M.
04. 06. 2010 18.55
0

Predstavljamo vam trenutno najbolj vroča Slovenca, ki sta očarala 23-člansko strokovno komisijo. Bojan Ilijanič in Marko Janko sta lastnika laskavih nazivov 'mister Slovenije', in to vsak v svoji kategoriji.

Lepota na kvadrat!
Lepota na kvadrat!FOTO:


Končno smo tudi v Sloveniji dobili kar dva nova lepotca, ki se lahko ponašata z laskavim nazivom Mister Slovenije. Idejni vodja in lastnik licence Erik Ferfolja je še posebej zaslužen za vrhunsko organizirano prireditev, ki se lahko kosa s tovrstnimi izbori širom sveta. Nekdanji mister Slovenije je z razlogom ponosen na Bojana Iljaniča in Marka Janka, ki sta najbolj prepričala strokovno komisijo. Bojan se je okitil z nazivom mister Slovenije za mistra Universe sveta 2010, Marko pa je postal mister Slovenije za mistra International 2010.
 

Ob Markovem pogledu se je stopila marsikatera dama.
Ob Markovem pogledu se je stopila marsikatera dama. FOTO:

Za lepoto le tuš in zobna ščetka

Marko Janko je 22-letni študent fakultete za šport, ki so ga prijateljice in sestri pogosto prepričevale, da bi se lahko preizkusil kot maneken. "Nisem jih kaj dosti poslušal. Potem pa me je vsake toliko kdo prosil, če bi me lahko slikal za kakšno revijo. Pred približno letom dni pa sem na pobudo sestre in cimre poslal elektronsko sporočilo na modno agencijo, kjer so me sprejeli. Začeli so se obiski tako imenovanih 'castingov' in delo manekena je postal vedno bolj resen hobi," nam je zaupal postavni Štajerec, ki je navdušil s svojo sproščenostjo in seksapilom. Visokorasli in modrooki Mozirjan skoraj vsak dan uči plavanje in predšolsko športno vzgojo, če mu ostane kaj časa, pa se odpravi v fitnes ali na tek po Golovcu. Sicer pa se Marko za svoj videz ne trudi prav veliko, za kar se lahko zahvali materi naravi. "Kar zadeva moj obraz in nego kože je ritual sila preprost. Zjutraj se stuširam in umijem zobe. Pred samim finalom sem trikrat obiskal solarij, da sem po hitrem postopku dobil nekaj barve. Pa vsake toliko se tudi obrijem (nasmešek). Sicer pa se ukvarjam z različnimi športi. Zadnje pol leta sem intenzivno treniral v fitnesu in malo bolj pazil na prehrano. Zmanjšal sem količino obroka in se izogibal hidratom, kolikor je le bilo mogoče."

Zmagovalca sta izstopala že v malem finalu.
Zmagovalca sta izstopala že v malem finalu.FOTO:

Lep in pameten

Bojan Ilijanič ni le pravi lepotec, ampak zelo priden študent, saj je pri 21. letih že tik pred koncem študija ekonomije. V prostem času se najraje ukvarja s športom, od katerega še posebej obožuje košarko, fitnes, tenis, borilne veščine in deskanje na snegu. Z manekenstvom se ukvarja že štiri leta in ima za sabo že nekaj sprehodov po modnih pistah. "Za sodelovanje na lepotnem izboru sem se odločil zgolj zaradi želje po novih poznanstvih, nastopanju in pridobivanju izkušenj. Podzavestno pa verjetno želja po večji samozavesti in izstopu iz anonimnosti" iskreno prizna ljubitelj plesa, ki največ svojega prostega časa nameni fitnesu in zdravi prehrani. "Fitnes obiskujem šestkrat tedensko, moj jedilnik pa vključuje veliko zelenjave in rib. Sicer pa nisem obseden z urejanjem, kar si nekateri mislijo za manekene. V moji toaletni torbici lahko najdete osnovno negovalno kozmetiko oziroma prvo pomoč, v katero sodijo: krema za obraz, deodorant, parfum, balzam za po britju in zobna krtačka. Moj stil oblačenja je športno eleganten, pa tudi poslovni stil mi ni tuj."


Ob takšnem telesu je marsikomu v dvorani zastal dih.
Ob takšnem telesu je marsikomu v dvorani zastal dih. FOTO:

Vsi predsodki so odveč

Lepi fantje se pogosto soočajo z neupravičenimi predsodki, da so vase zagledani, narcisoidni ali celo geji. Marko se s temi stvarmi sploh ne obremenjuje. "Od posameznika je odvisno, da se predstavi v najboljši luči, in če si človek na mestu, potem te bodo ljudje takšnega tudi sprejeli. Tisti, ki jim samozavest preraste v narcizem, pa imajo tako ali tako omejen rok trajanja. Hitro si bodo skopali jamo, iz katere bodo le s težka našli izhod. Sam se zavedam, da je v življenju najbolj pomembno ostati zvest samemu sebi in temu vestno sledim."
Tudi Bojan se ne zmeni za neutemeljene komentarje, saj se zaveda svojega poslanstva in profesionalizma. "Prepričan sem, da kakršni koli predsodki omejujejo ljudi. Imam svoj krog ljudi, ki me dobro poznajo, jim zaupam in vem, da me podpirajo, kar je najbolj pomembno."

Znata z dekleti

Fanta sta ta trenutek nedvomno med najbolj zaželenimi žrebci v Sloveniji. Že po samem izboru so ju oblegale kot muhe med. A novopečenima mistroma to vsekakor godi, pa čeprav se ne hvalita z ulovom, kar samo potrjuje njuno skromnost. "Nikoli nisem imel težav z oboževalkami, pa tudi prijatelji na moj videz niso bili ljubosumni oziroma tega vsaj niso pokazali," prizna Marko, medtem ko je Bojan še malce bolj neposreden: "Z dekleti še nisem imel slabih izkušenj, sicer pa si s prijatelji vse delimo, tako da ne more priti do ljubosumnih izpadov (nasmeh). Trenutno sem v fazi mirovanja, kar bi se lahko razumelo tudi kot to, da sem zaseden."

Kdo je pravi mister?

Za konec nas je še zanimalo, kaj mora po njunem mnenju imeti mister, ki zastopa neko državo. "Nedvomno mora izžarevati ljubezen do življenja. S svojim obnašanjem in dejanji mora dajati zgled ljudem na različnih področji. Vsekakor mora imeti tudi določene fizične atribute, s katerimi prepriča ljudi, da sta investiranje v telo in zdrav način življenja naložba za prihodnost. V vseh svojih dejanjih mora biti pokončen in neomajen," je prepričan Marko, mister Slovenije za mistra International.
Njegov prijatelj in lastnik laskavega naziva mister Slovenije za mistra Universe sveta meni, da mora imeti mister iskrico v očeh in nekaj po čemer vsi hrepenijo. "Med drugim mora biti samozavesten, komunikativen, s smislom za nastopanje in poziranje." Vse to so lastnosti, ki jih v sebi skrivata dva lepotca, ki bosta ponosno zastopala našo deželo na svetovnih izborih. Tam se bomo lahko brez grenkega priokusa predstavili kot majhna državica z veliko privlačnimi fanti.

Štirje lepotci: Erik Ferfolja, Marko Janko, Bojan Ilijanič in Peter Klinc
Štirje lepotci: Erik Ferfolja, Marko Janko, Bojan Ilijanič in Peter KlincFOTO:


 

  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478