Zadovoljna.si
Vroča voditelja!

Novice

Najbolj seksi slovenska voditelja

Z.B.
17. 05. 2010 13.00
15

Peter Poles in Vid Valič navdušujeta na vsakem koraku. Eden izmed njiju bo v kratkem šel 'do nazga', medtem ko se drugi predaja svoji ženi.

Vroča voditelja!
Vroča voditelja!FOTO: POP TV


Najbolj vroč voditeljski par ta trenutek pri nas iz tedna v teden dokazuje, da mu ni para. Peter Poles in Vid Valič pa ne navdušujeta le z izjemnim pristopom, ampak tudi z videzom. V njunih očeh je mogoče videti veliko testosterona, ki ga nesebično delita z vsemi gledalkami, ki rade vidijo na televizijskih ekranih postavne mladce. Fanta sta neposredna, zabavna, privlačna, poskočna in pristna. Vse, kar ušpičita, jima je oproščeno, saj to počneta tako iskreno, da ju v trenutku vzamemo za svoja.


Seksi očka Peter Poles
Seksi očka Peter Poles FOTO: POP TV
Seksi očka

Peter Poles je že na samem začetku televizijske kariere pritegnil pozornost s svežim in zanj značilnim načinom vodenja. Predvsem dekleta so ga hitro vzljubila in mu dajala vedeti, da je privlačen. To mu nedvomno laska, a se s tem nikoli ni postavljal. Še naprej je ostal prijeten, neposreden in 'odštekan' tip, ki pač dobro izgleda. Potem je spoznal rdečelaso lepotico, vizažistko Niko Veger, ki ga je povsem osvojila. Ljubezen sta potrdila tudi s hčerkico Amalijo, ki je očkova najbolj zvesta oboževalka. "Moja princeska je res biser. Sicer je še premajhna, da bi razumela očijevo delo, se ji pa zdi zabavno, ko mu lahko vsako nedeljo pomaha v televizor," pove zabavni Velenjčan, ki je kot mladi očka nedvomno še bolj privlačen. Peter v bran skromno pripomni, da so oboževalke zelo uvidevne in ga vidijo le kot očeta, zato ni nespodobnih povabil, ampak le prošnja za kakšno skupno fotografijo.


Nevarno privlačen

Vid Valič je štiri leta mlajši od sovoditelja, s katerim se odlično poznata. Že pred talentom sta nekajkrat skupaj vodila kakšno zabavo, potem pa so po sugestiji Petra k sodelovanju povabili še Vida in rezultat je več kot viden. Visok in postaven dolgolasi Ljubljančan je zaslovel s svojimi stand-up nastopi, ki spravljajo množice do solz od smeha. Vid je sicer starejši od bratov Valič in marsikatera ženska je že doživela skomine ob poredni ideji o ljubljenju s tako privlačnima mladcema. Za razliko od Polesa je Vid samski, a kljub aktualnemu statusu in izredni popularnosti tega ne more izkoristiti. Je namreč izredno zaseden, kajti pred vrati je premiera novega spektakla 'Do nazga', kjer bo nedvomno blestel. Ga bodo oboževalke res lahko videle brez vsega? "Na to bodo morale še malce počakati, sem pa res izredno zaseden in je družabno življenje na čakanju," priznava seksi voditelj.
Dekleta ga oblegajo
Dekleta ga oblegajoFOTO: POP TVKje skriva pirsing

Peter in Vid sta prijatelja tudi zunaj medijskega življenja, kar še dodatno prispeva k dobremu skupnemu delu. V zakulisju se neprestano šalita na svoj način, pa tudi drug drugega si rada izposodita. Peter je izdal, da skriva Vid na svojem telesu pirsing, ki je še dodatno razvnel strasti pri oboževalkah. Te mu neprestano pisarijo, ga kličejo po mobilnem telefonu in prekinjajo zvezo. "Prav zanimivo ga je opazovati, kako prijazno in 'skulirano' vse to prenaša. Res je pravi profesionalec in izredno kreativen prijatelj. Mimogrede, pirsing skriva na bradavički," razkrije Poles, ki se je še pošalil, da odkar se druži z Vidom, mu je zrasel nos. Če veljajo teorije o povezanosti med nosom in velikostjo njegove moškosti, potem mu to vsekakor privoščimo.
Peter in Vid se rada pošalita na svoj račun.
Peter in Vid se rada pošalita na svoj račun.FOTO: POP TV
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (15)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478