Zadovoljna.si
Seksi političarka

Novice

Poljska političarka nagovarja volilce z erotiko

Z.M.
10. 11. 2010 18.51
1

Lepe političarke že dolgo niso rezervirane samo za Italijo. Tudi na Poljskem se lahko pohvalijo z 28-letno Katarzyno Szczolek, ki je srca ljudi osvojila kot pevka, zdaj pa želi srečo poizkusiti tudi v politiki. Z volilno kampanjo v okviru katere volivce nagovarja v ultra majhnem bikiniju, verjetno ne bo dobila glasov konzervativcev, zagotovo pa bo pritegnila veliko pozornosti.

Seksi političarka
Seksi političarka FOTO:

Katarzyno na Poljskem bolj poznajo pod umetniškim imenom Sara May. Temnolasa lepotička se je javnosti zadnjih nekaj let predstavljala kot pevka romantičnih balad, znana je tudi po zapeljivih videih, ki odkrivajo vse njene atribute. Katarzyna se svojega telesa ne sramuje, njene ambicije pa segajo precej dlje od poljskih glasbenih odrov. 28-letnica si želi v politiko.
V nasprotju z večino politikov, ki se s plakatov smejijo v strogih oblekah, je podjetna estradnica ubrala drugo pot in se v kampanjo podala precej bolj sproščeno. V zapeljivem bikiniju na vročem pesku nedvomno privablja tako moške kot ženske poglede, od lokalnih volitev v Bemowu (predel Varšave), ki se bodo zgodile 21. novembra, pa pričakuje le najboljše.

Svež pristop in zapeljive obline

Njen slogan se glasi: "Poštena, odkrita, neposredna in brezkompromisna.“ Če volivce ne bo prepričalo njeno izdelano telo, se bodo morda lahko poistovetili z njenim motom in jo spustili v lokalno upravo od koder se ji bodo lahko sčasom odprle tudi poti do parlamenta. Del njene volilne kampanje je tudi obljuba, da se bo trudila za boljše prometne pogoje v Varšavi, več kolesarskih stez, bolj moderne šole in več neprofitnih stanovanj.

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471