Zadovoljna.si
42159a9def_60419807

Novice

Najdete moškega na fotografiji?

Z.L.
07. 02. 2012 11.24
17

Vedno več je moških, ki se po modnih pistah sprehajajo preoblečeni v ženske modele, ker kot manekeni v svojem poklicu ne morejo uspeti zaradi njihove višine. Pred časom smo že govorili o Andreju Pejiću, danes pa predstavljamo mladega 20-letnega Branislava Paunovića, Nemca srbskih korenin, ki se je pred kratkim predstavil na enem od nemških televizijskih programov in navdušil pod imenom Keri Jackson.

Na enem od nemških televizijskih programov so pred kratkim predstavili še enega v nizu resničnostnih šovov, v katerem žirija, ki jo sestavljata tudi svetovno znani manekenki Eva Padberg in Karolina Kurkova, izbira 'perfektno manekenko' in ji nato omogočijo vstop v svet visoke mode. Med prijavljenimi je bila tudi Keri Jackson, v volnen pulover in kratko krilce oblečen model s popolno pričesko in do potankosti izdelanim izgledom. A vendarle se je močno razlikoval od preostalih – šlo je namreč za 20-letnega Branislava Paunovića, ki zaradi svoje višine ni konkurenčen moškim modelom, z lasuljo in popolno naličenim obrazom pa je idealen za manekenko. Ima izrazite ženstvene poteze, ravno prav ozke noge ter popolne boke in tako ga na skupinski fotografiji z vsemi finalistkami kot moškega prepoznajo le redki. V zasebnem življenju velja za popolnoma običajnega fanta, ki si kruh služi kot natakar v enem od lokalov v nemškem mestecu Aachen. Takoj, ko pa stopi na modno brv, pa se z vso strastjo preda glamuroznemu nastopu in se pred publiko sprehodi v vrtoglavo visokih petkah in kratkih krilcih.

O operaciji spola ne razmišlja

Ambicij o spremembi spola nima. „S 175 centimetri višine sem prenizek, da bi delal kot moški model, zato si želim kariero ustvariti kot ženska, a zasebno bom za vselej ostal moški,“ pravi simpatični Branislav, ki ga modni kritiki že povezujejo s še enim tovrstnim modelom, Andrejem Pejićem. Sicer je že več let v srečni zvezi s partnerjem Kristjanom, s katerim že kar tri leta domujeta v skupnem gnezdecu, a njun začetek baje ni bil nič kaj obetaven, saj je bil Kristjan na enem izmed prvih zmenkov ob pogledu nanj v ženski preobleki tako šokiran, da je pobegnil iz diskoteke, v kateri sta bila zmenjena. A sedaj je zelo ponosen na njegove uspehe in vedno večjo prepoznavnost ter mu seveda želi le najboljše. Zelo dobre kritike je Branislav požel tudi med žiranti, ki so se strinjali, da je res prijetna osvežitev v tem poslu in da na pisti deluje kot prava ženska. Vse pa je zanimalo tudi, ali se zjutraj, ko se prebudi, počuti kot ženska ali kot moški. „Prebudim se kot moški, a že ob jutranji kavi se počutim kot ženska. Po kavici se najprej obrijem, tako da si lahko mislite, kako se počutim,“ jim je v šaljivem tonu odgovoril simpatični Branislav.

KOMENTARJI (17)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368