Zadovoljna.si
Na FB ponudila nedolžnost

Novice

Na FB ponudila svojo nedolžnost za vstopnico za koncert

Z.N.
28. 08. 2011 13.17
14

Evforija, ki vlada med najstnicami zaradi mladega pevca Justina Bieberja, še vedno ni pojenjala. Še več, nekatere najstnice so za to, da bi dobile vstopnice za njegove razprodane koncerte, pripravljene storiti vse. Neko mladoletno dekle je na Facebooku ponujalo celo svojo nedolžnost v zameno za vstopnico.

Najstnice obupujejo, ker so koncerti razprodani.
Najstnice obupujejo, ker so koncerti razprodani.FOTO: YouTube
Justin pozval oboževalke, naj spoštujejo svoje telo.
Justin pozval oboževalke, naj spoštujejo svoje telo. FOTO: X17ONLINE.COM

Zaradi 17-letnega Justina Bieberja so, kot poročajo tuji mediji, najstnice pripravljene storiti vse in še več. Nedavno je ena izmed njegovih mladoletnih oboževalk na spletnem družabnem omrežju Facebook objavila, da ponuja svojo nedolžnost v zameno za vstopnico za njegov koncert. Objava je naletela na veliko ogorčenje javnosti, med katerimi naj bi bili po pisanju medijev najbolj prestrašeni starši Bieberjevih oboževalk.

Mehičanke najbolj drzne?

Mehiški mediji so nedavno objavili posnetek obupanih najstnic, ki niso uspele dobiti vstopnic za Justinov popolnoma razprodani koncert. Na stotine mladih Mehičank je vpilo, jokalo in kot navajajo mehiški mediji, je bila evforija neverjetne, opisujejo jo celo kot pravo norišnico. Čeprav tudi drugod po svetu vlada tako imenovan 'Bieber Fever', mediji poročajo, da so Mehičanke očitno tiste, ki bi za Bieberjev koncert prodale celo svoje telo, kar je precej zaskrbljujoče.

Bieber odgovoril na dejanje obupane Mehičanke

"Črni trg z vstopnicami za Bieberjeve koncerte je dosegel vrelišče. Najstnice zanje zdaj ne ponujajo več le astronomskih zneskov, temveč celo svoje telo, svoje dostojanstvo," pišejo španski mediji. Kot poroča El Norte, je to prvič, da je katera izmed najstnic šla tako daleč. Prodajanje lastnega telesa za vstopnico naj bi namreč kazalo na izjemno nizko samozavest in dostojanstvo, prav tako nekateri menijo, da je to tisti zadnji klic staršem, naj poskusijo pomagati svojim obupanim in do ušes zaljubljenim hčerkam. Justin Bieber je na svojem Twitter profilu nemudoma objavil, da "bi moralo vsako dekle spoštovati svoje telo".

KOMENTARJI (14)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413