Zadovoljna.si
Nana svojega osebnega življenja ne želi več komentirati v medijih.

Novice

Nana noseča?

Z.M.
07. 09. 2011 06.24
26

O Nani Zeneli se zadnje čase v rumenih medijih ne piše veliko, saj se je, prej ena najbolj obrekovanih slovenskih estradnic, umaknila s scene in se posvetila otrokoma. Vseeno pa je še vedno redna tarča hekerjev, ki vdirajo v njene spletne profile in objavljajo laži. Zadnja v nizu slednjih je, da je Nana noseča. Na njen profil so se vsule čestitke, marsikoga pa zanima tudi, kdo je oče njenega otroka. Nana vsega skupaj ne želi komentirati, zaupala nam je namreč, da je mediji več ne zanimajo.

Nana svojega osebnega življenja ne želi več komentirati v medijih.
Nana svojega osebnega življenja ne želi več komentirati v medijih.FOTO: Miro Majcen
Nosečnost je le neslana šala predrznega hekerja.
Nosečnost je le neslana šala predrznega hekerja. FOTO: POP TV

Nana resnično nima sreče s spletnimi profili, pred meseci sta namreč oba z nekdanjim možem Geno postala tarči računalniških hekerjev, ki so najprej vdrli v njuno elektronsko pošto, nato pa se spravili še na njune facebook profile. Storilec še danes ni znan, očitno je le, da noče odnehati in namerava še naprej greniti življenje predvsem Nani. Na facebook profilu slednje je namreč objavil novico, da pričakuje otroka, kar seveda ni res, spodaj pa so se vsule čestitke. Nekateri so se spraševali, kdo je očka, Nana pa vsega skupaj ne želi komentirati. Po telefonu nam je zaupala, da je mediji več ne zanimajo. "Ne bom več komentirala ničesar, kar se tiče mojega osebnega življenja,“ je zatrdila svetlolaska, ki se hekerjev otepa še od začetka poletja, ni pa nam želela izdati, ali namerava nadležnega vsiljivca prijaviti.

Heker jim greni življenje
Julija jo je hekerski nepridiprav celo pokopal in na njenem facebook profilu objavil naslednje: "Z veliko žalostjo sporočam, da je Nanči za vedno zapustila ta kruti svet. Sožalje izrekam njeni družini in naj počiva v miru.“ Pod alarmantnim statusom svetlolase estradnice so se vsuli komentarji zaskrbljenih Naninih spletnih prijateljev, našli pa so se tudi taki, ki so menili, da želi Nana s tovrstnim pisanjem le pritegniti pozornost. Zmedo je razjasnil Nanin sin Geni, ki je maminim prijateljem razložil, da je v njen profil vdrl heker in objavil ta bizarni status. Pred tem je neznani heker vdrl tudi v njeno elektronsko pošto, zato se je Nana bala, da bo v javnost prišlo kakšno od njenih zasebnih elektronskih sporočil. Podobne težave je imel tudi Nanin nekdanji mož Gena, ki mu je heker, potem ko je vdrl v njegov facebook profil, izbrisal kar nekaj prijateljev. Družina Zeneli gre očitno v nos nekomu, ki se dobro znajde v računalniškem svetu in se je odločil, da se bo malce poigral z virtualno usodo nekdanjih zakoncev.

Oba z Geno sta se v zadnjih mesecih spopadala s hekerjem.
Oba z Geno sta se v zadnjih mesecih spopadala s hekerjem.FOTO: Aljoša Kravanja

KOMENTARJI (26)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413