Zadovoljna.si
Vidno umetno narisane trebušne mišice

Novice

Prebrisano! Prsi podložila, trebušne mišice narisala ...

Z.K.
08. 10. 2011 08.10
11

Ameriški igralec Doug Hutchinson je nedavno šokiral javnost s poroko s 35 let mlajšo nevesto Courtney Stodden. Danes je Courtney že leto starejša in po plaži veselo poskakuje v belem bikiniju, obuta v vrtoglavo visoke pete, močno naličena, z vidno podloženim nedrčkom ter narisanimi trebušnimi mišicami ...

Courtney se je nastavljala fotografskemu objektivu.
Courtney se je nastavljala fotografskemu objektivu. FOTO:

Poroka s 35 let mlajšo nevesto

Ameriški igralec Doug Hutchinson, ki se je pojavljal v televizijski nadaljevanki Skrivnostni otok in v filmu Zelena milja, se je pri 51 letih poročil z rosno mlado Courtney Stodden, staro komaj 16 let. Poročila sta se v Las Vegasu, potem ko so dali njeni starši soglasje za poroko. Mnogi se sprašujejo, kako da je bila poroka med igralcem in najstnico sploh legalna, par pa odgovarja, da do poroke nista bila intimna. "Bila sem devica, saj sem vedela, da me bo bog blagoslovil s čudovitim darilom. In res me je! Blagoslovil me je z mojo sorodno dušo!“ pove Courtney.

Prisiljeno poziranje v bikiniju

Courtney in Doug sta se nedavno nastavljala soncu na plaži v Los Angelesu, kjer je 17-letna plavolaska pozirala pred fotografskim objektivom. Oblečena je bila v dvodelne bele kopalke, obute pa je imela visoke petke, kljub temu da je v njih stala na peščeni plaži. Njen obraz je bil močno naličen, pričeska pa skrbno urejena. Mnogi so trdili, da je najstnica gotovo že legla pod kirurški nož in si dala povečati oprsje, vendar se sama zagovarja, da jo je takšno ustvarila mati narava. Morda, saj je na fotografijah njen zgornji del kopalk močno podložen. Čeprav ima Courtney lepo telo, je na trebuhu uporabila barvo in si narisala umetne trebušne mišice, kar nekateri počnejo s pomočjo samoporjavitvenega spreja. Tako napravljena je patetično skakala po plaži in poljubljala svojega veliko starejšega moža, pri tem pa prisiljeno pozirala pred kamero.

Pripravljata tudi resničnostni šov

Zaljubljen parček sicer pripravlja tudi svoj resničnostni šov, ki naj bi ga po televiziji predvajali proti koncu letošnjega leta. Po poročanju Courtneyjine mame Kriste, naj bi bila rdeča nit serije razglabljanje o tem, kako je njuna zveza vplivala na obe družini. "Gledalci bodo lahko spremljali, kaj vse se lahko ljudje naučijo od različnih generacij,“ pojasni Krista. "V oddaji se bomo dotaknili predvsem družinskih zadev. Dougova družina se je namreč spopadala s predsodki glede zakona s Courtney, zato se bomo vsi skupaj zbrali ter razjasnili, zakaj je tako pomembno, da družina drži skupaj,“ še doda.

Vidno umetno narisane trebušne mišice
Vidno umetno narisane trebušne mišiceFOTO:

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413