Zadovoljna.si
lucija berk zadovoljna meseca april

Novice

Našo aprilsko naslovnico bo krasila Lucija Berk

Z.L.
26. 03. 2012 15.53
2

Aprilsko naslovnico spletnega portala Zadovoljna.si bo krasila še ne 24-letna Lucija Berk iz Tekačevega. Simpatični medicinski sestri ste bralke in bralci namenili 341 glasov in ji s tem izpolnili skrito željo, saj je že od nekdaj sanjala o profesionalnih fotografijah. Lucija je že mamica, saj ima sinčka Alexa, ker pa si želi imeti veliko družino, pa je v veselem pričakovanju svojega drugega otročička. Našo naslovnico bo tako prvič krasila nosečnica, ki bo svoje blaženo stanje ovekovečila s prvimi profesionalnimi fotografijami.

Lucija Berk pravi, da je s svojim življenjem prezadovoljna.
Lucija Berk pravi, da je s svojim življenjem prezadovoljna.FOTO: osebni arhiv

Lucija je srečno poročena.
Lucija je srečno poročena. FOTO: osebni arhiv
Lucija Berk je vesela in nasmejana medicinska sestra iz Tekačevega, ki bo junija dopolnila 24 let. Pravi, da je v svojem poklicu zelo zadovoljna, saj rada dela z ljudmi in jim pomaga, da se kljub bolezni ali poškodbam počutijo čim bolje. Najraje pomaga na urgenci, saj se ji ob delu na tem oddelku sproži velika doza adrenalina, posebej v primerih hudih nesreč, ko življenja ponesrečencev velikokrat visijo na nitki. Vsakokrat, ko tudi sama pripomore k temu, da z ekipo rešijo kakšno življenje, je to neizmerno zadovoljstvo, prav tako pa jo take izkušnje opozarjajo na našo minljivost. Njena velika želja je, da bi nekoč postala diplomirana medicinska sestra, a pravi, da ji za študij trenutno primanjkuje časa in finančnih sredstev. No, najbrž bo res držalo, da simpatični mladenki primanjkuje časa, saj je srečno poročena mamica sinčka Alexa, ki bo kmalu upihnil prvo svečko. Že od nekdaj pa si Lucija želi veliko družino, saj sta si tudi njena starša hitro ustvarila družino in lahko sedaj v zrelih štiridesetih, ko so otroci odrasli, uživata v življenju. Zaupala nam je, da je spet v veselem pričakovanju in bo tako Alex že čez dobre štiri mesece dobil bratca ali sestrico. Tudi zaradi tega ji lahko verjamemo na besedo, da je zelo zadovoljna s svojim življenjem in je enostavno presrečna.

S svojim življenjem je prezadovoljna

Lucija je prepričana, da se lepote še zdaleč ne da definirati po zunanjem izgledu, temveč je pomembna tudi posameznikova osebnost, prijaznost, nasmejanost in komunikativnost. Pravi, da se pogosto zgodi, da ti je človek na zunaj privlačen, ko pa ga bolje spoznaš in vidiš tudi njegovo notranjost, pa si razočaran, saj mu manjka vse, kar sam ceniš pri ljudeh. Zdi se ji pomembno, da te zna oseba spraviti v dobro voljo, da se z njo lahko pogovarjaš o pomembnih stvareh in da je razgledana. Vendarle pa meni, da se na žalost še vedno dogaja, da imajo vizualno lepi ljudje več možnosti za uspeh v življenju kot tisti, ki jim to ni bilo dano. Sama zase pravi, da je s svojim življenjem zelo zadovoljna, saj ima vse, o čemer je vedno sanjala: dobrega in iskrenega partnerja, zdravega in pridnega otroka ter urejeno življenje. Pomembno je, da človek v življenju sledi svojim ciljem, da pri doseganju teh ne doživlja večjih pretresov in vse poteka po ustaljenih tirnicah.

Ko gre na žur s prijateljicami, obuje visoke petke.
Ko gre na žur s prijateljicami, obuje visoke petke.FOTO: osebni arhiv
Nekoč bo poletela z letalom

Simpatična Lucija nam je zaupala, da nima ravno prevelikega občutka za najnovejše modne trende, jim pa s pomočjo različnih revij zelo rada sledi in je na tekočem, kaj je ta trenutek hit, ter se poskuša v skladu s tem tudi obleči. Neznansko pa je vesela, da je kot naša zmagovalka dobila priložnost, da se bo prepustila rokam profesionalne stilistke in se preizkusila v vlogi modela. Na vprašanje, kateri kos garderobe ne sme manjkati v njeni omari, nam hitro odvrne: „Kavbojke in majčka;“ saj pravi, da se v tem najbolje počuti in je primerno tako za v službo kot za opravljanje vsakdanjih opravil. Svoj slog oblačenja ocenjuje kot športno-eleganten, ob tem pa poudari, da se za posebne priložnosti rada obleče tudi v oblekice in elegantna oblačila. Kar zadeva obutev, Lucija najraje poseže po balerinkah, za kakšne zabave ali ob posebnih priložnostih pa z veseljem obuje tudi visoke petke. Ko jo povprašamo, kje se vidi čez deset let, nam odvrne, da bo popolnoma srečna, če bo čez deset let vse popolnoma enako, kot je danes. Edino, kar bi rada dosegla, je pridobiti višjo izobrazbo, ko pa bodo otroci malo starejši, pa bi s partnerjem rada šla na dopust z letalom, saj se oba zelo bojita letenja in bi bila to za njiju res enkratna izkušnja.

Nekoč želi premagati strah pred letenjem.
Nekoč želi premagati strah pred letenjem.FOTO: osebni arhiv

KOMENTARJI (2)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368