Zadovoljna.si
Angela v svojih najlepših letih

Novice

Nekdanja zajčica osumljena poskusa umora

Z.M.
28. 10. 2010 16.50
0

Od zajčic smo navajeni predvsem škandalov, povezanih s seksom, Angela Dorian pa je šla še korak dlje in svetovno javnost osupnila z aretacijo zaradi poskusa umora! Če jo bodo spoznali za krivo, bo nekoč zapeljiva lepotička preostanek življenja preživela za zapahi.

Angela v svojih najlepših letih
Angela v svojih najlepših letihFOTO:
Želela je postati igralka, a nikakor ni dobila prave možnosti.
Želela je postati igralka, a nikakor ni dobila prave možnosti. FOTO:

Angela Dorian, njeno pravo ime je Victoria Vetri, je v 70. letih slovela kot ena najlepših starlet, leta 1968 pa se je ponašala celo z naslovom zajčice leta. Njena kariera se po tem ni ravno razcvetela in čeprav je pridno obiskovala hollywoodske avdicije, se ji je filmska kariera vedno bolj izmikala. Leta 1968 se je v majhni vlogi sicer pojavila v filmu Rosemaryjin otrok, leto pozneje pa še v seriji When Dinosaurs ruled the Earth, potem pa za nekaj časa izginila s scene.

Od zajčice do morilke

Leta 1984 se je še enkrat pojavila v Playboyu kot ena od 'večnih zajčic', popolnoma očitno pa je bilo, da je njena zvezda zašla, še preden bi lahko zasijala. Pred dnevi se je v velikem slogu vrnila na rumene strani, a tokrat ne zaradi svoje zapeljivosti, temveč zaradi škandaloznega prepira s svojim partnerjem, ki je ob tem utrpel hude rane v zgornjem delu telesa. Slednje naj bi zadali streli iz pištole, ki jo je sprožila danes 66-letna Angela. Ob aretaciji se je nekdanja zajčica branila krivde in trdila, da je njenega partnerja ustrelil prekupčevalec drog, policija pa jo je kljub temu odpeljala v pripor. Dokler ji ne dokažejo krivde, Angela sicer še velja za nedolžno, če se bo izkazalo, da je ona sprožila oba strela, pa bo verjetno starost dočakala za zapahi.

Bo nekdanja zapeljivka preostanek življenja preživela v zaporu?
Bo nekdanja zapeljivka preostanek življenja preživela v zaporu?FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478