Zadovoljna.si
Nina Morić - 2

Novice

Mož Nino Morić varal s starim bogatunom

T.M.
28. 09. 2010 19.26
4

Hrvaška starleta Nina Morić je ogorčena ob spoznanju, da jo je nekdanji mož Fabrizio Corona kar dve leti varal z mafijskim podjetnikom Lelejem Moro.


Pred slabim letom je luč sveta ugledala ena najbolj šokantnih izpovedi, ki te dni buri duhove v italijanskih medijih. Glavni razlog za nastali škandal je pričanje Leleja Mora, ki so ga preiskovalni sodniki zaslišali v kazenskem postopku, v katerem je bil soobtožen skupaj s Fabriziom Corono. Brez zadržkov je razkril podrobnosti iz njune intimne zveze in s tem močno omajal sloves podlega italijanskega paparaca, ki slovi kot eden najbolj zaželenih samcev. "Že leta 2005 so se začeli veliki prepiri med Fabriziom in Moričevo, saj je izvedela za moje razmerje z njenim možem, kar sem sicer vedno zanikal. Vendar tega nisem mogel v nedogled skrivati, zato sem priznal šele ob zaslišanju na sodišču med afero 'Vallettopoli'. Šlo je za afero, v kateri so razkrili, da je marsikatera lepotica morala za svoj uspeh najprej skočiti med rjuhe pomembnih in vplivnih gospodov. V tistem času ga je soproga večkrat vrgla iz stanovanja, on pa je poiskal zatočišče pri meni. Svetoval sem mu tudi, naj si kupi svoje stanovanje in mu obljubil, da mu bom pomagal na finančnem področju, kar sem tudi storil," je povedal zloglasni Lele, ki je še dodal, da je v obdobju od leta 2004 do 2006 za svojega postavnega ljubimca porabil približno 2 milijona evrov.
 

Nina Morić je nad homoseksualnim škandalom nekdanjega moža šokirana.
Nina Morić je nad homoseksualnim škandalom nekdanjega moža šokirana.FOTO:
Draga darila podlemu fotografu
Dario Mora, imenovan Lele, po poklicu frizer, je 55-letni najslavnejši italijanski manager zvezdnikov in iskalec talentov. Je tesen prijatelj premierja Silvia Berlusconija in kot izhaja iz dokumentarnega filma Videocracy tudi simpatizer fašizma. Leta 2000 je bil obsojen zaradi utaje davkov v višini 5 milijard lir, leta 2005 pa 5,6 milijonov evrov. Bil je obtožen tudi v postopkih preprodaje drog in nepremičninske goljufije. Večji delež 3-milijonskega zneska denarja, ki je prihajal na podlagi izstavitve lažnih računov, je Mora porabil za darila Coroni, saj mu je kupil osem avtomobilov v rangu od avdija cabrioleta do bentleya continentala. Tudi stanovanje v ulici Cristoforis v Milanu je Corona kupil z 1,5-milijonskim zneskom v gotovini s strani prijatelja More. Tožilstvo je tako v primeru Mora kot Corona zaključilo preiskavo in bo vložilo obtožnico proti obema zaradi povzročitve stečaja in davčne utaje. Izjava manekenke Nine Morič v zvezi s tem pa je bila zaradi postopkovnih razlogov iz spisa izločena.


Paparac in provokator

Fabrizio Corona, 36-letna medijska osebnost, seks simbol, je solastnik fotografske agencije Corona's in najslavnejši ter najbogatejši italijanski paparac. Ima prav posebno metodo dela, kajti svojih žrtev ne fotografira, pač pa kot manager usklajuje svojo skupino fotografov in fotografije za mastne denarje ponuja v odkup žrtvam in šele v primeru, da se ne odzovejo, jih pošlje medijem. Decembra 2009 je bil na prvi stopnji obsojen na 3 leta in 8 mesecev zapora zaradi izsiljevanja televizijskih in športnih zvezdnikov. Od leta 2001 do 2007 poročen z Nino Morič, razmerje je imel tudi s starleto Belen Rodriguez, s katero ga je rumeni tisk ulovil na Maldivih in fotografiral med spolnim odnosom na plaži. V zvezi z afero 'Vallettopoli' je zaradi izsiljevanja znanih oseb odsedel 77 dni v zaporu. Obsojen pa je bil tudi zaradi posedovanja in dajanja v promet ponarejenega denarja ter nezakonitega posedovanja orožja, nadalje zaradi povzročitve stečaja, napada na policista, podkupovanja in zaradi večkratne prekoračitve hitrosti s športnimi avtomobili ter vožnje brez izpita. Naslovnice pa je polnil tudi z burnim ljubezenskim življenjem s hrvaško manekenko Nino Morić, ki jo je večkrat prevaral in jo grdo izkoriščal.

Fabrizio rad razkazuje svoje 'bogastvo' in očitno ga rad tudi unovči.
Fabrizio rad razkazuje svoje 'bogastvo' in očitno ga rad tudi unovči.FOTO:


 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478