Zadovoljna.si
Coco - 18

Novice

Za slavo bi naredila vse! Vas zanima, kdo je?

Z.M.
13. 08. 2011 09.15
8

Tudi Amerika ima svoje 'wannabe' zvezdnike ali po domače tiste estradnike, ki se na vse pretege trudijo zasloveti, a žal nimajo talenta, da bi se prebili v ospredje. In tako začnejo na svojih profilih socialnih omrežij objavljati bizarne fotografije, ob katerih nam največkrat zastane dih. Nicole Austin, javnosti bolj znana kot Coco, je v tem zagotovo največja mojstrica in ne mine dan, da ne bi svojih spletnih prijateljev šokirala z novo fotografijo iz njenega zasebnega življenja.

Ice-T se ob samopromocijskih prijemih svoje žene nadvse zabava.
Ice-T se ob samopromocijskih prijemih svoje žene nadvse zabava.FOTO: Twitter

Nihče ne ve natanko, kako je Coco pristala v rumenih medijih, še manj, kaj gospa dejansko počne, vsi pa smo vsaj enkrat izpustili vzdih obupa ob pogledu na njene bizarne fotografije, ki jih pridno objavlja na svojih zasebnih profilih različnih socialnih omrežij. Naj gre za fotografije njene umetne zadnjice, posnete z različnih kotov, njene gole fotografije, ki so nastale med naravnim porodom njene sestre, ali zadnjo fotografijo, na kateri ji njen pes sedi na obrazu. Coco je vseeno, kako pritegne pozornost, da se le govori o njej.

Med estrado jo je izstrelil znani mož

Tako je recimo med intervjujem s hrvaškim novinarjem, ki je v Monte Carlu pošteno izprašal njenega moža raperja Ice-Tja, bleknila, da je bila njena babica rojena v Srbiji. ''Vi ste iz Hrvaške? Ali veste, da sem iz Srbije?'' je vprašala Coco hrvaške novinarje, ob tem pa ji je Ice T zagrozil: ''Utihni! Ubil te bom!'' Širok nasmeh na njegovem obrazu je takoj razkril, da se šali, saj je očitno vajen, da ga žena na vsakem koraku spravlja v zadrego. Coco, ki je nekoč delala kot goli model, se je svet zvezdnikov odprl, ko se je poročila z Ice-T-jem, s katerim imata danes tudi svoj resničnostni šov Ice loves Coco. V njem z gledalci delita njune skrivnosti glede usklajevanja karier in zasebnega življenja ter kako po desetih letih svoj zakon še vedno ohranjata vroč.

 

KOMENTARJI (8)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413