Zadovoljna.si
Adele

Novice

Adele drastično shujšala!

Z.M.
10. 05. 2012 09.04
65

Ko je Adele leta 2008 izdala svoj prvi album '19', je bila okroglolična najstnica, ki je sramežljivo sprejela prvo glasbeno nagrado BRIT, leto dni pozneje pa še dva grammyja. Po objavi drugega albuma 21, ki ji je prinesel kar šest zlatih gramofončkov, so se s sramežljivostjo počasi začeli topiti tudi njeni odvečni kilogrami. Čeprav je bila Adele dolgo zagovornica oblin, opazno hujša, s svojo novo podobo pa je nedavno krasila tudi naslovnico revije Vogue.

V Simonu je našla dušo dvojčico.
V Simonu je našla dušo dvojčico.FOTO: YouTube

Britanski pevki Adele se je, kot pravi sama, v zadnjih štirih letih zgodilo več kot prej v celem življenju. Potem ko je leta 2008 izdala album 19 in z njim glasno opozorila na svoj talent, je dve leti pozneje s ploščkom 21 porušila vse rekorde in s podelitve glasbenih nagrad grammy odšla s šestimi kipci.

Poslovno je njeno življenje cvetelo, zasebno pa se je velikokrat soočala z osamljenostjo in nezdravim načinom prehranjevanja. Slednje je pustilo pečat na njenem telesu, ki je bilo pravo nasprotje idealov v plitkem svetu zabave. Adele je bila okrogla in na to je bila ponosna. Dolgo je tudi javno branila svoje kilograme, ko je izvedela, da mora na operacijo polipov na grlu, pa so se njene življenjske odločitve začele obračati.

Shujšala zaradi bolezni in ljubezni

Najprej je pošteno shujšala, nato je spoznala fanta, s pomočjo katerega je znova odprla svoje srce. Simon Konecki jo je prepričal s svojo zrelostjo in prijaznostjo ter dejstvom, da mu je bila všeč taka, kot je. Po nekaj mesecih razmerja je izgubila še nekaj dodatnih kilogramov, par pa so paparaci pogosto ujeli med sprehajanjem in tekom s psi.

Na letošnji podelitvi grammyjev je vse presenetila s svojo elegantno podobo in precej bolj vitkim stasom. Oblečena v črno obleko Giorgia Armanija je jemala dih in spominjala na klasične hollywoodske lepotice iz 50. let. Čeprav je domov odšla s šestimi priznanji, se je tokrat prvič več kot o njeni glasbi govorilo o njenem fantastičnem izgledu. Adele v očeh javnosti ni bila več le izjemna pevka, ampak tudi lepotica.

Nikoli več ne bo posvetila albuma končanemu razmerju

Srečno zaljubljena in lažja pa se še vedno rada spomni  preteklosti, ki jo je pripeljala do svetovne slave. Najbolj je hvaležna za nesrečno ljubezen, zaradi katere je nastal album 21. "Če ne bi spoznala svojega nekdanjega fanta, ki mi je zlomil srce, bi bila še danes tista prestrašena naivna 18-letnica. Najboljša stvar je, da danes natanko vem, kaj želim od sebe in od ljudi, ki me obkrožajo,“ je razložila simpatična pevka in dodala, da ne bo nikoli več posnela albuma, namenjenega nesrečni ljubezni.

Adele
Adele FOTO: Reuters

 

KOMENTARJI (65)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375