Zadovoljna.si
Madonna

Novice

Madonnino hišo prodajajo za 33 tisoč evrov

Z.B.
10. 05. 2011 15.45
0

Rodno hišo kraljice popa, ki je otroštvo preživela v Rochester Hillsu v Michiganu, prodajajo za 48 tisoč dolarjev, kar je zgolj 33 tisoč evrov. Vzrok za nizko ceno je, da je leta 2008 požar hišo povsem uničil, a je sedanji lastniki vse do danes niso obnovili in so se raje odločili za prodajo.

Madonna
MadonnaFOTO:
Madonna je rodno hiši v Rochester Hillsu zapustila pri 18 letih, ko se je vpisala na univerzo, kjer je sicer vztrajala zgolj dva semestra, saj jo je premamila plesna kariera v New Yorku. Madonnin oče in mačeha sta julija 2001 hišo, ki je zgrajena v kolonialnem slogu, prodala za 270 tisoč dolarjev in se odselila. Skromna hiša je zaslovela po vsej Ameriki pred desetimi leti, ko so jo ponudili na prodaj na eBay-u. Oglas je pritegnil številne ponudnike, največ je bil pripravljen odšteti Sam Michael, ki je hišo kupil v dvanajstih minutah in zanjo odštel 331 tisoč dolarjev. Možakar je za Detroit News povedal, da je bil prepričan, da bo s preprodajo lesene zgradbe lahko kaj zaslužil. A se je kmalu izkazalo, da se je uštel.

Hiša izgubljala ceno

Hiša je bila leta 2004 spet prodana, tokrat za 324 tisoč dolarjev, leto kasneje pa za 245 tisočakov. Leta 2008 je hiša pogorela. Najprej je zagorelo v dnevni sobi, kaj je zanetilo požar pa niso ugotovili nikoli. Na srečo med požarom ni bilo v hiši nikogar. Lastnik hiše po požaru ni počistil in obnovil, sosedje pa so se leto kasneje začeli pritoževati, da se je v soseski pojavila plesen. Ni znano, ali se bo Madonna, ki ji je pred nekaj meseci v domu za ostarele u,mrla babica, ki je pevko vzgajala, odločila odkupiti hišo, v kateri je odraščala. Danes bi zanjo odštela zgolj 48 tisoč dolarjev, kar bi za svetovno znano pevko bil mačji kašelj. Sploh, če upoštevamo, da je pred nekaj meseci v New Yorku odštela za luksuzno hišo kar 32 milijonov dolarjev.

 

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413