Zadovoljna.si
Kaj se dogaja z njo?

Novice

Je to res Christina Aguilera?!

Z. T.
10. 05. 2011 17.20
16

Odkar se je razšla s soprogom in začela novo ljubezensko razmerje, je Christina Aguilera drugačna ženska. Nekdaj zelo vitka zvezdnica je pridobila nekaj kilogramov, spremenila pa je tudi svoj stil. Tokrat se je odrekla tudi močnim ličilom, ki smo jih vajeni na njenem obrazu.

Christina Aguilera
Christina Aguilera FOTO: X17ONLINE.COM
Kaj se dogaja z njo?
Kaj se dogaja z njo?FOTO: X17ONLINE.COM
Bi rekli, da je to zvezdnica, ki na leto zasluži tudi po več deset milijonov dolarjev? Christina Aguilera se je odločila za videz čisto povprečne tridesetletnice, tokrat se je odrekla celo močnim ličilom, po katerih rada posega. Pravzaprav je celoten njen videz precej 'razpuščen' – tudi pričeska je precej 'svobodna', ohlapna srajca pa razkriva njen nedrček.

Zaskrbljeni prijatelji

Prijatelji 30-letne pevke postajajo zaradi njenega pridobivanja kilogramov in obnašanja v javnosti že zelo zaskrbljeni, saj so prepričani, da njeno nihanje teže odraža njeno psihično stanje. Nedavno so jo aretirali zaradi alkoholiziranosti, privoščila si je dve javni blamaži, zaradi česar so mnogi prepričani, da je nekdaj zelo uspešna zvezdnica blizu tega, da pade na dno. ''Christina je izgubila samozavest, odkar se je razšla s soprogom Jordanom Bratmanom,'' so za ameriške medije povedali njeni prijatelji. ''Pogosto je zelo žalostna, takrat tudi pridejo na dan vsi grdi spomini iz njenega otroštva. Negativna čustva lajša s hrano in alkoholom.'' Poleg tega zvezdnica tvega, da bo skrbništvo nad njenim triletnim sinom Maxom dobil prav Jordan.

Novi fant slabo vpliva nanjo?

Po nekaterih ocenah je Christina v nekaj mesecih pridobila 18 kilogramov, kar je po besedah njenih prijateljev posledica prenajedanja s picami in pretiranega uživanja alkohola. Bojijo se tudi, da njen novi fant 25-letni Matthew Rutler slabo vpliva nanjo. ''On jo ves čas spravlja ven in potem skupaj pijeta. Matthew obožuje nočno življenje, Christina pa bi rada bila ves čas z njim.'' Kljub skrbem prijateljev pa pevka za zdaj kakršne koli težave zanika. 

KOMENTARJI (16)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416