Zadovoljna.si
Žigolo Roy

Novice

'Velik penis ni dovolj, da zadovoljiš žensko'

T. G.
2010-04-14 18:55
3

Njegovo umetniško ime je Roy, po poklicu je žigolo. Njegove stranke so izključno ženske in obljublja popolno zadovoljitev vseh želja. Ljubiti ženske je njegova misija. Da bi to svojo misijo kar nabolje izpolnil, je pripravljen iti do meje moralnega.

Roy je žigolo iz nekega kraja v bližini Ancone v Italiji. O svojem delu odprto govori. Pravi, da je spremljevalec za ženske, ki dobro vedo, kaj želijo. Odlikuje se po svoji eleganci, šarmu, strasti. Je senzualen, diskreten, zadržan, je ljubimec, zaveznik. Zahteva higieno, resnost in oliko. Med njegove posebne odlike sodi predigra, rad posluša in ljubkuje, lahko je spremljevalec ob različnih priložnostih. Obljublja storitev visoke kvalitete, izjemno profesionalnost.

Kako postaneš žigolo?

Običajno postaneš žigolo čisto po naključju ali pa te doleti ta sreča oziroma si poklican. Prepričan sem, da se slabo piše tistemu, ki se odloči postati žigolo. Žigolo se rodiš, ne postaneš, to je kot bolezen.

Kako ste začeli vi?

Vse skupaj se je začelo pred približno desetimi leti. Vedno sem delal v diskotekah, bodisi kot go go plesalec ali pa kot slačifant. Vedno sem rad razkazoval svoje telo, bil v središču pozornosti, rad se počutim kot v izložbi. In lep fant, ki se rad pokaže, ima vedno veliko ponudb in možnosti. Kmalu sem začel prejemati razna darilca, nato tudi denar, ki so mi ga dajale lepe gospe, katerim sem zadovoljil njihove pohotne želje.

Vedno sem bil profesionalec, poleg tega je ljubezen do žensk zame nekaj naravnega. Moraš biti tudi dober igralec, saj je treba vsakič znova odigrati neko novo vlogo. Potrebno je veliko občutljivosti in takta, zaradi česar tega poklica ne more opravljati kdorkoli. Zagotovo ni dovolj imeti zgolj velik penis, da osrečiš žensko. Treba je uporabiti možgane in prav na tem delu marsikateremu nadobudnemu žigoloju spodleti.

Koliko stanejo vaše storitve?

Moje delo je zelo raznoliko in nimam fiksnega cenika, saj delam tudi na podlagi občutkov. Ceno sporočim morebitni stranki šele po tem, ko slišim njen glas in začutim občutke, ki mi jih daje. Srečanje z mano lahko stane od 400 do 2.000 evrov, v to ceno so vštete vse želje, ki jih stranka ima. Vedno sem dobival tudi veliko dragih daril, so kot neke vrste sladkorček, ki obogati 'razmerje'.

Ali ob svojem delu občutite užitek ali gre zgolj za opravljanje dela?

Vedno skušam uživati, čisto z vsako stranko. Uživam v tem, ko najdem tisto, kar ji je najbolj všeč, ali pa ko spoznam njene najboljše plati, ki me potem vzburjajo. Moja stranka je ženska in ženske se ne ocenjuje po starosti ali po njenem videzu. Ženska je zame nadomestek za masturbacijo, zato vedno občutim maksimalni vzburjenje. S tega vidika so ženske zame vse enake.

Ste se že kdaj zaljubili v katero od svojih strank?

Še nikoli se nisem zaljubil, morda zato, ker te besede ni v mojem slovarju. Sem imun na zaljubljanje. Se je pa že veliko strank zagledalo vame.

Kako pride stranka z vami v kontakt?

Vedno sta na prvem mestu popolna anonimnost in diskretnost, zato je vsako srečanje posebej velik organizacijski zalogaj. Običajno gredo stranke najprej na mojo spletno stran in mi pošljejo elektronsko pošto. Potem se slišiva po telefonu, saj je, kot sem že povedal, izredno pomembno, kaj občutim, ko slišim njen glas. Ponavadi se ona tukaj odpre in mi razkrije sve svoje najbolj skrite želje ter zakaj si sploh želi biti z menoj. Poslušam jo in kot dober psiholog preučim njene besede in si ustvarim njen profil in vpogled v njene želje. Le tako najdem pravo rešitev za njene težave. Jaz sem rešitev njenih težav in zato me tudi pokličejo. Običajno gre za to, da jim manjka nežnosti, pozornosti, ali pa zgolj rabijo nekoga, da jih posluša.

Na podlagi česa se odločite, ali boste stranko sprejeli ali ne?

Če je le mogoče, sprejmem vse, vendar moram vedno najprej slišati njihov glas. Takrat skušam tudi ugotoviti, ali gre za zanesljive stranke.

Kakšne storitve pravzaprav nudite?

Sem žigolo, lahko pa mi rečete tudi spremljevalec. V večini primerov gre za željo po seksu, redkeje zgolj za druženje. Ker sem spremljevalec, so zahteve zelo raznolike. Pogosto želijo zgolj to, da bi bili njihovi soprogi ali zaročenci ljubosumni. Želijo, da igram različne vloge, da sem njihov fant, ljubimec, prijatelj in še marsikaj. Oglasijo se tudi dekleta, ki želijo izgubiti nedolžnost, ženske, ki bi rade trenirale seksualne spretnosti, da bi lahko očarale svoje partnerje. Nekatere želijo seksati, da bi kršile neka pravila ali pa zgolj zato, ker se dolgočasijo. Oglasijo se tudi pari, ki želijo, da jih pri seksu nekdo opazuje, ali pa soprogi želijo gledati, medtem ko seksam z njihovo soprogo. Sicer pa so moje stranke v glavnem zelo zadržane in nerodne, redke so na primer želje po divjem, morda celo agresivnem seksu.

Se vam je že kdaj pripetilo, da niste dosegli erekcije?

Seveda, vendar običajno ne gre za težavo v meni, ampak je bolj odvisno od strank. Nisem robot in ženska me mora spodbuditi tudi telesno kot tudi duševno, sicer lahko pride do neuspeha.

Ali uporabljate kondom?

Da, varnost je prvo pravilo.

Kakšna nora zahteva?

Ena takšnih je bila želja neke gospe, ki je želela erotično masažo, medtem pa bi njen 18-letni sin opazoval dogajanje in se samozadovoljeval.

Pri tako nenavadnem delu pride zagotovo tudi do nenavadnih situacij.

Ja, glede na to, da je del moje službe tudi to, da povzročam ljubosumje, se je že zgodilo, da je kakšen besen soprog uporabil pesti nad mano. Toda običajno se vse skupaj umiri, ko zve, da je vse skupaj zakuhala njegova žena, ki je želela zgolj to, da bi bil ljubosumen. So me pa nekoč aretirali karabinjeri. Nehote sem prišel v neko mafijsko združbo, saj me je najela vdova nekega mafijskega bossa in policija je mislila, da sem njegov morilec.

Ali je sploh kakšna razlika med vašim delom in prostitucijo?

Sam sebe ne definiram kot prostituta, saj je moje delo še mnogo več. Pri prostituciji gre zgolj za prodajo telesa, pri meni pa za veliko, veliko več. Sem neke vrste psiholog in mnoge pridejo k meni zgolj po nasvet, po nežnost, po prijazno besedo. Tistih nekaj ur ali tisto noč se vse vrti okoli njih, one so v centru dogajanja.
Velika razlika je tudi med delom ženskih spremljevalk in moških spremljevalcev. Običajno morajo ženske uresničiti zgolj željo po seksu. Moški poišče spremljevalko, kadar si zaželi seksa. Ženska pa je veliko bolj kompleksna, vzburjajo jo čisto druge stvari kot moškega, na primer ton glasu, pogled, nežen dotik, glasba, morda že trenutek tišine.

Katere ženske vas kličejo?

Gre v glavnem za bogate gospe, poročene in zdolgočasene, ki so stare od 30 do 50 let.

Se kdaj zgodi, da je stranka na koncu nezadovoljena?

Še nobena stranka ni bila razočarana. Bom sporočil, ko se bo zgodilo.

S koliko ženskami ste že seksali in kako pogosto imate stranke?

Težko odgovorim na to vprašanje, saj nimam tako dobrega spomina. Imel sem namreč že ogromno žensk. Lahko pa na primer povem, kaj sem počel ta teden. Imel sem štiri srečanja, pri dveh je šlo za skupinski seks. Včeraj sem bil v Torinu na kosilu z neko stranko, zvečer pa sem bil v Parmi na večerji z eno drugo. Danes ponovno potujem proti Parmi, kjer imam še eno srečanje. In tedna še zdaleč ni konec.

Kako združujete svojo službo s svojim zasebnim življenjem? Ali so vaše partnerke vedele, s čim se ukvarjate?

Sem zelo zadržan, morda prav zaradi dela, ki ga opravljam. To razumejo samo tisti, ki me dobro poznajo. Nikoli nisem imel resnega razmerja, čeprav sem spoznal dekleta, ki bi bila pripravljena prenašati to mojo službo, vendar sem mi to ne bi zdelo pošteno do njih. Tako sem zgolj in samo s svojimi strankami, ki jih lahko ljubim, kot bi bile moje punce.

Imate zaradi svojega delal kakšne težave v svojem mestu, vas sokrajani gledajo postrani? Kako pa vaše delo sprejema vaša družina?

V svojem kraju, živim blizu Ancone, nimam nikakršnih težav zaradi svojega dela, Vsi vedo, s čim se ukvarjam. To dobro vedo tudi moji starši. Svojega dela se ne sramujem, ravno nasprotno, ponosen sem nanj. Ponujam pomemben socialni servis, ženske so tiste, ki me pokličejo, ker me rabijo in ne obratno. Jaz sem ponudba in brez povpraševanja me ne bi bilo.

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 138