Zadovoljna.si
Bi verjeli, da je lepotica bila včasih grda račka?

Novice

Nikoli ne bi verjeli, kako so izgledali včasih ...

Z.K.
07. 04. 2012 17.03
13

Hollywoodski zvezdniki so večinoma lepi in privlačni ljudje, kar ni nič nenavadnega, saj jim bajni zaslužki omogočajo najrazličnejše lepotne tretmaje, o katerih navadni smrtniki tudi sanjati ne moremo. Pri nekaterih zvezdnikih je bilo že v otroštvu mogoče zaznati, da se bodo razvili v labode, a nemalo je tudi takih, ki so veljali za prave grde račke. Ko jih gledamo danes, na to nihče ne bi niti pomislil ...

Bi verjeli, da je lepotica bila včasih grda račka?
Bi verjeli, da je lepotica bila včasih grda račka?FOTO:

Aknasta koža in odvečni kilogrami

Igralka Salma Hayek danes velja za eno izmed najlepših žensk, toda po njenih trditvah ni bilo vedno tako. Pravi, da je v mladih letih, ko se je poskušala prebiti med filmske igralce, imela veliko težav s svojim videzom. "Imela sem grozljivo aknasto kožo, tako zelo, da sem padla v hudo depresijo. Preden sem vstala iz postelje, sem z rokami tipala svoj obraz in zbirala pogum, da sem se pogledala v ogledalo. Zaradi tega večkrat sploh nisem zapustila stanovanja. Drugo težavo mi je predstavljala odvečna teža. Bila sem debela in brez denarja, niti za najemnino,“ je o svoji preteklosti povedala Salma.

Seksi igralec je bil včasih deklica

Hollywoodski igralec Bradley Cooper, ki med ženskami velja za zelo zaželenega samca, ni od nekdaj tako privlačen. Kot otroka naj bi ga zaradi pričeske pogosto zamenjavali za deklico. Tako je odraščal z vzdevkom 'gospodična'. To naj bi ga skozi leta močno zaznamovalo, zato se je težko navadil na dejstvo, da je danes pri ženskah 'vroča roba'.

George prej in potem.
George prej in potem. FOTO:

Nosil je babičina očala

Šarmanten igralec George Clooney dandanes nima težav z osvajanjem žensk. Njegovo trenutno dekle je nekdanja 'wrestlerka' Stacy Kiebler, pred njo pa mu je posteljo grela italijanska lepotica Elisabetta Canalis. Vendar pa je 50-letni igralec priznal, da mu osvajanje ne gre od vedno dobro od rok. Kot mladostnik ni bil videti najbolj privlačno.

Bi ji pomagali zapeti hlače?

Beyonce ima že od nekdaj zaobljeno zadnjico, toda ostali deli telesa so bili včasih veliko bolj okrogli, kot so danes. Pevka je o sebi povedala, da je bila kot otrok 'grda in debela'. Pri oblačenju hlač naj bi ji pomagalo kar nekaj članov družine, ki so se s skupno močjo spravili nanjo in jih zapeli. Verjetno bi bilo lažje s parom hlač v večji konfekcijski številki. Danes lepotica nima težav pri zapenjanju hlač, verjetno pa bi ji pri tem rad pomagal marsikateri moški.


V sestrini senci

Pevka Ashlee Simpson danes sicer velja za lepotico, vendar tudi pri njej ni od vedno tako. Celo otroštvo je odraščala v senci sestre Jessice Simpson, ki je vedno veljala za izjemno privlačno dekle. Danes se je zgodba obrnila, saj je njena sestra pridobila nekaj kilogramov, Ashlee pa je svojo telo lepo izklesala.

Jessica je vedno veljala za lepšo.
Jessica je vedno veljala za lepšo.FOTO:

KOMENTARJI (13)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368