Zadovoljna.si
Nina Osenar

Novice

Nino na Kanarskih otokih ujeli zgoraj brez

Z.M.
03. 08. 2011 14.20
57

Slovenske estradnice tudi na dopustu niso na varnem pred objektivi nadležnih fotografov. Če le ti niso profesionalci, pa jih v objektive lovijo tudi naključni slovenski turisti in ravno to se je med dopustovanjem na Kanarskih otokih zgodilo voditeljici Nini Osenar. Nepridiprav jo je poslikal zgoraj brez, fotografije pa so pristale v medijih.

 Nina Osenar ni deležna pozornosti le na družabnih dogodkih, temveč tudi v zasebnem življenju, kjer si morda ne bi vedno želela biti pod drobnogledom javnosti. Med nedavnim dopustovanjem na Kanarskem otoku Fuertoventura je bila prepričana, da je na varnem pred zvedavimi slovenskimi turisti, a izkazalo se je, da se je motila.

Kljub temu da se je sončila na precej odročni plaži, jo je eden od turistov prepoznal, jo fotografiral zgoraj brez in fotografije poslal v medije. "Nič hudega. Ne mislim se na vsakem koraku obremenjevati s tem, ali bi se morala zakriti ali ne. Bila sem na morju, na dopustu," nam je po telefonu povedala Nina in dodala, da absolutno ni opazila, da jo fotografirajo. "Res pa je, da je bilo na tisti plaži le par ljudi in zdi se mi, da zdaj morda celo vem, kdo me je slikal," pravi voditeljica, ki na vse skupaj gleda s humorjem. "Upam, da sem mu s honorarjem od fotografij pokrila dopust in mu osmislila življenje, da se revež ni zaman mučil s plezanjem po tistih skalah," nam je razložila med smehom. "Če bi tako reševala kakšne delavce Vegrada, bi recimo z veseljem kazala joške naokoli," je še dodala.

Sproščena in zgoraj brez

Na njih so ovekovečeni Ninini sproščeni dopustniški trenutki, ki jih je na soncu preživela s prijateljicama. Kot večina slovenskih estradnic se tudi Nina rada sonči zgoraj brez, med številnimi turisti pa je fotografu v oko padla tudi zaradi svojega precej vpadljivega tatuja na hrbtu. Bilo je očitno, da voditeljica Big Brotherja vsiljivca ni opazila, saj je delovala zelo brezskrbno, kot se za mlado žensko na dopustu tudi spodobi. Glede na to, da je že večkrat odvrgla krpice za znano moško revijo, se v svojem telesu nedvomno dobro počuti in ji golota ne predstavlja težav.

Iz njenega primera pa se bodo lahko nekaj naučile tudi ostale znane Slovenke, ki so prepričane, da so na tujih plažah varne pred paparaci. Očitno se na še tako odročni plaži vedno najde kak Slovenec!

Pa ve, se tudi ve na odročnih plažah najraje sončite zgoraj brez? Svoje mnenje lahko izrazite tudi na našem Facebooku.

Nas že spremljate na Facebooku? To lahko storite s klikom na

KOMENTARJI (57)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416