Zadovoljna.si
Zaljubljena Nina z novim zaročencem

Novice

Nino ujeli med strastnim poljubljanjem

Z.C.
23. 09. 2011 16.33
11

Nina Morić se lahko pohvali z burnim ljubezenskim življenjem, po hudih razočaranjih pa vse kaže, da je končno našla sorodno dušo. Zaljubljeno hrvaško manekenko, ki tudi v javnosti ne skriva svoje zaljubljenosti, so ujeli v nekem milanskem lokalu, v katerem se je kljub številnim obiskovalcem strastno poljubljala s svojim novim zaročencem. Italijanski mediji poročajo, da je Hrvatica ujela bogatega dediča iz ugledne družine iz Caserte. In ob tem se sprašujejo, ali bo ta končno pravi.

Zaljubljena Nina z novim zaročencem
Zaljubljena Nina z novim zaročencemFOTO:
Njeno ljubezensko življenje je bilo do zdaj zelo burno.
Njeno ljubezensko življenje je bilo do zdaj zelo burno. FOTO: Reuters
Moški, ki je osvojil srce hrvaške manekenke Nine Morić, se imenuje Pasquale Granata, par, ki so ga paparaci prvič ujeli letos poleti med romantičnimi počitnicami na Sardiniji, kljub prisotnosti paparacev ni skoparil z nežnostmi. Ekipa ene najbolj gledanih televizijskih oddaj v Italiji ju je te dni posnela v nekem lokalu v Milanu, kjer Nina med eno in drugo pijačo ni izgubljala časa in svojemu bogatemu nepremičninskemu podjetniku radodarno delila strastne poljube. Možakar, ki je dedič ene najbolj uglednih družin iz Caserte in vodi nepremičninsko podjetje, je uspešen poslovnež in povsem druge vrste moški, kot jih je imela Nina do zdaj.

Razburila javnost

Pred kratkim je Hrvatica precej razburila hrvaško in srbsko javnost. Za bosanski Express je spregovorila o svojem ljubezenskem življenju in pojasnila, da je v treh mesecih spala s kar enajstimi moškimi. Pojasnila naj bi tudi, da zameri Severini in Nikolini Pišek, ker govorita o domoljubju, po drugi strani pa sta obe v ljubezenski zvezi s Srboma – Severina z Milanom Popovićem, s katerim pričakujeta naraščaj, Nikolina pa s srbskim poslovnežem Matijem Ćorkovićem. Nina naj bi imela raje Italijane, češ da z njimi najlažje manipulira. Kasneje je sicer trditve zanikala in dejala, da si je bosanski Express vse skupaj izmislil.

S Fabriziem Corono imata sina.
S Fabriziem Corono imata sina.FOTO:
Je Pasquale pravi?

Spomnimo, da je Nina leta 1996 osvojila naslov miss Hrvaške in je svojo srečo najprej poskusila v Los Angelesu. Nase je opozorila, ko je nastopila v videospotu Rickyja Martina. Leta 2001 se je preselila v Italijo, kjer je delala kot manekenka, vendar jo je širša javnost spoznala šele, ko se je zapletla z razvpitim fotografom slavnih Fabriziem Corono. Par je celo stopil pred matičarja, v zakonu se jima je rodil sin, a je bilo zveze po nekaj letih konec. Nina je po ločitvi imela resno zvezo le s kanadskim manekenom Martinom Evansom, njeni prijatelji pa zdaj upajo, da je končno našla pravega in njuna zveza ne bo zgolj le še ena poletna avantura.

KOMENTARJI (11)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 413