Zadovoljna.si
Italijanski mediji so mrzlično iskali njene fotografije, saj je do tedaj ni nihče poznal.

Novice

'Nisem Berlusconijeva Bela dama!'

T. G.
21. 07. 2010 10.27
1

Šibka točka italijanskega premierja Silvia Berlusconija so prsate svetlolaske. Zato ni nič nenavadnega, da se okoli vsake čedne gospodične, ki se pojavi v njegovi bližini, vedno dviga veliko prahu. To je občutila tudi osemindvajsetletna Federica.

Federica, da desni strani slike, je kot zadnja prišla z letala na letališču v Torontu in se v trenutku znašla na prvih straneh tabloidov.
Federica, da desni strani slike, je kot zadnja prišla z letala na letališču v Torontu in se v trenutku znašla na prvih straneh tabloidov.FOTO:
Ko je Federica Gagliardi stopila iz letala, ki je italijanskega premierja Silvia Berlusconija pripeljajo na srečanje G20 v Toronto, je takoj postala tarča tabloidov. Vsi so se spraševali, kdo je ta prsata blondinka, ki je izstopila kot zadnja, medtem ko je Berlusconi že pozdravljal gostitelje. Takoj se je začel lov za informacijami, saj je v trenutku postala najbolj zanimiva Italijanka. Nihče namreč ni vedel, kdo je mična gospodična, ki je spremljala premierja, ki je znan kot veliki šarmer in ljubitelj lepih žensk.
Italijanski mediji so mrzlično iskali njene fotografije, saj je do tedaj ni nihče poznal.
Italijanski mediji so mrzlično iskali njene fotografije, saj je do tedaj ni nihče poznal. FOTO:

Kdo je ta prsata blondinka?!

Kmalu mediji izbrskali, da je Gagliardijeva diplomirana pravnica in da dela v pisarni na generalnem sekretariatu Dežele Lazio in to komaj slab mesec dni. Zato tudi ni bilo razloga, da bi bila gospodična z Berlusconijem v Kanadi. Kot novo zaposleni ji namreč ni pripadal dopust. Vendar so iz pisarne Renate Polverini, ki je sicer Federicina delodajalka, sporočili, da je svetlolaska na neplačanem dopustu.

Berlusconiju je bila takoj všeč

Ambiciozna Federica je že poskusila priti v politiko, vendar je na volitvah leta 2008, kjer je predstavljala Berlusconijevo stranko, nabrala zgolj 24 glasov. Nato pa je preko prijateljskih vezi prišla v pisarno Polverinijeve. To se je zgodilo po tem, ko je na neki večerji spoznala Berlusconija, pravzaprav, tako so povedali očividci, naj bi bil prav premier tisti, ki je gospodično opazil in jo ogovoril. Očaralo naj bi ga to, da Fecerica govori tri jezike. Ko jo je vprašal, kakšne so njene sanje, mu je povedala, da so zelo želi sodelovati na kakšnem mednarodnem srečanju. Ta želja se ji je kmalu usresničila, saj je lahko na srečanju G20 nadomestila eno od tajnic predsednika vlade, ki je zbolela.

Federica ima vse, kar je premierju Berlusconiju všeč.
Federica ima vse, kar je premierju Berlusconiju všeč.FOTO:

Premier se glede žensk nikoli ne izneveri...

Italijanska opozicija je bila seveda takoj na nogah, Enzo Foschi, predstavnik demokratske stranke, je dejal: ''Na žalost je predsednik vlade ponovno dokazal, da imajo pri njem blondinke prednost ter da smatra mednarodna vrhunska srečanja kot turistična potovanja, na katerih ima možnost očarati damo, ki je trenutno na vrsti."

'Kriva, ker sem čedna'

Federice se je tako prijel vzdevek 'Bela dama', gospodična je rada v soju reflektorjev, pripravljena na marsikaj, inteligentna in predvsem zelo ambiciozna. Sama je takoj zanikala, da bi bila premierjeva 'Bela dama'. ''Napadli so me z vseh strani samo zato, ker sem čedna,“ je v nekem intervjuju povedala Gagliardijeva. Zaupala je tudi, da živi pri starših, ki jo podpirajo pri njenih odločitvah. Priznala je, da si želi prej ali slej priti v politiko. Ni se jezila na medije, ki so pokazali takšno zanimanje zanjo, potem ko je izstopila iz Berlusconijevega letala. ''Imela sem belo obleko, precej prosojno, ker je bilo precej vroče. Zaradi tega so me napadli. Zakaj? Ker sem blond in čedna? Če ne bi bila privlačna, me najbrž sploh nihče ne bi opazil.“

Paparaci ji sledijo na vsakem koraku. (foto: Oggi)
Paparaci ji sledijo na vsakem koraku. (foto: Oggi)FOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478