Zadovoljna.si
Tina in Anže

Novice

Smo na slovenski sceni dobili novi par?

M.V.
22. 03. 2011 16.25
19

Vse odkar je Martina Vrhovnik javno priznala, da sta se s Sebastjanom Cavazzo odločila za ločitev, številni ugibajo, kdo bo v njenem srcu prevzel Sebastjanovo mesto. Slabo leto po ločitvi so postale vse glasnejše govorice, da se je Martina zapletla s slikarjem Anžetom Gallusom Petelinom, ki je s svojo umetniško dušo zapeljal že marsikatero slovensko zvezdnico.

Pojavile so se govorice, da imata Anže in Martina ljubezensko razmerje.
Pojavile so se govorice, da imata Anže in Martina ljubezensko razmerje.FOTO: osebni arhiv
Martina trdi, da s slikarjem nista par.
Martina trdi, da s slikarjem nista par. FOTO:

Prijateljstvo med Martino in Anžetom sega v čase, ko je bila ona še srečno poročena z igralcem Sebastjanom Cavazzo. Dobro obveščeni viri pa pravijo, da je po Martinini ločitvi od Sebastjana prijateljstvo z Anžetom preraslo v nekaj več. Slikar naj bi bil pogost gost v njenem stanovanju, naklonjenost pa naj bi si izkazovala tudi na Facebooku. Martina je namige o novem ljubimcu zanikala in zatrdila, da sta le prijatelja, ki si včasih posodita čopiče. Potem je dodala še, da je trenutno na poti na Mauricius, kamor potuje sama. Anže je bolj zgovoren in je med drugim priznal, da Martini z veseljem posodi čopič.

Res zgolj prijateljstvo?

"Z Martino se poznava že zelo dolgo časa. Spoštujem jo, ker je v življenju dosegla ogromno in ogromno še bo,  ker je preprosta in čudovita oseba. Mislim, da lahko rečem, da sva res prava prijatelja, ki se imata rada, si zaupata, delita smeh in, če je potrebno, tudi solze,“ nam je povedal mladi slikar, ki je, tako kot Martina, zanikal, da imata ljubezensko razmerje. "Nisva par. Sva dobra prijatelja, ki veliko časa preživita skupaj in se imata fino. Si pa občasno posodiva kakšen čopič, saj oba delava z njimi ... ona kot odlična vizažistka, jaz kot slikar. Sicer pa tudi jaz ne vem, kaj natanko je imela ona v mislih s to izjavo,“ je v smehu povedal Anže, ki ne zanika, da je Martina lepa ženska. "Martina me je prepričala z vsemi svojimi lepotami, ki jih ima v sebi in na sebi. Njej z veseljem posodim čopič, če le lepo ravna z njim,“ je še dodal Gallus.

Anže Martini z veseljem posodi čopič.
Anže Martini z veseljem posodi čopič.FOTO: osebni arhiv
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (19)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478